![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
MERRY CHRISTMAS
גם אני לא ממש חוגג
אבל עשיתי כבר את התמונה כאימון לכישורי עם הפןטול אבל כבר עלה לי הרעיון אז כבר עשיתי אז http://prozit.net/?from=Dan ![]() תודות קטנות מגיע להם ![]() לתמיר - SUSIK שנתן לי את הקוד המקורי לדף ולפנחס CAELUM.NET | MLNN שעזר לי עם הטופס Last edited by LDan; 26-12-06 at 21:25.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל הכבוד,
שאתה שם IFRAME ו פופאפ ל "ביסלי דק" באתר שלך עם ה ID.. זה כמו סוג של חיוב ללחיצה. בושה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מ.תיכנות
|
עם קצת השקעה אולי תצליח גם לשנות את הפונט לאותו פונט
![]() Well Done ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כאילוז ה היה מתוכנן להיות AD FREE אבל הם התחילו כשאני אל הייתי ואיבדתי 5 שעות חשובות מאד ומותר לשים פופ-אפ אני יודע שזה דפוק והערתי למנהלים אבל הם אישרו לאחרים ואם אחרים שמים ומקדמים את עצמם ככה אין סיבה שאני לא ישים וWEBPROJECT אני יכול לשים אותו פונט רק למי שאין את הפונט לא יראה את זה... אממ ואני לא הכי גאון PHP CSS XHTML וכו' אני יודע יודע HTML רגיל Last edited by LDan; 26-12-06 at 22:10.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
יפה
# 6 |
Permanently Banned
|
קצר וקולע חחח
לגבי מה ששלחתה לי בה"פ מה זה וקטורי אני יענה לך פה אם לא מפריע לך וגם שהמעצבים האחרים יתקנו אותי אז ככה: וקטורי בפוטושופ זה הפן טול והכתב שלא נוגיעם בו מה זה עושה בעצם מאפשר לשחק עם הגודל והאיכות לא נפגעת להקטין להגדיל וכו' (בתמונה שלי זה לא בדיוק בגלל הלייר סטייל והאיכות) גם בפלאש מה שמתיירים שם זה הופך אוטומתי לוקטורי והכתב וכו' כאילו תעשה ZOOM IN תראה שזה חלק כמו עור של תינוק חח |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
אחי אתה תמיד יכול ללמוד על GD..
כדי להתאים את זה לפונט בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
נחמד, הבעיה שזה בולט ה- Dan. תכניס את זה באותו הפנוט כמו הכיתוב ליד.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
אני לא ממש יודע איך עושים את זה זאת הבעיה שלי
דרך אגב גליתי שאפשר לכתוב גם בעברית וזה פועל חח |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|