![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
מערכת סקרים נחמדה
מערכת סקרים
נחמדה תהנו http://www.true-serv.com/poll.rar סיסמא כניסה למערכת zxc51190 ניתן לשינוי בקובץ lp_settings.inc קוד:
$pwd="zxc51190"; |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל הכבוד על היוזמה,
אפשר דמו? טוב ניסיתי כבר על השרת שלי.. ומצאתי באג, ברגע שיוצרים סקר עם כמות שאלות קטנה יותר ממה שיש כרגע, אז בחלק מן התשובות רשום 0 במקום התשובה עצמה. זה בגלל שהתשובה מתערבבת עם הנקודותיים והאפסים, בשביל שזה יעבוד צריך למחוק את התוכן של הקובץ. אני מציע לך לעשות שברגע שעורכים את הסקר תרוקן את התוכן של הקובץ, ורק אז תכניס את השאלות החדשות. עריכה: סליחה על הדאבל, לא שמתי לב שלחצתי על תגובה חדשה במקום עריכה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
לא בראש שלי לשפר =] תודה בכל זאת
Last edited by leonidvin; 19-12-06 at 12:09.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
אמממ היה נחמד אם היה צבע אחר או דרך אחרת להציג את התוצאות
ככה באדום בהיר על אדום כהה זה לא כזה יפה אבל ממש כל הכבוד לך שאתה מפרסם פה |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אין בושה לאנשים....
לפחות תתן קרדיט מהאתר שהורדת את המערכת: http://www.mr-corner.com/LittlePoll/ וד"א לא הכרתי את המערכת קודם, פשוט לא נראה שאתה בנית אותה מבולגנת מדי ויש מלא דברים באנגלית, אז חיפוש קטן בגולל ומצאתי!!! |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
חחחחח
כי זה שאני בניתי אותה באתר שאתה מפרסם לא אומר שהיא לא שלי ואני לא צריך להביא קרדיט על העמרכת שבניתי ועם תעשה עוד קצת חיפוש תרא שגבנו לי גם את המערכת ורק שתדע המערכת כבר קימת הרבה זמן ואל תחשוב שכל המערכת שיש באתר אם שלי כי רק זאת שלי Last edited by leonidvin; 19-12-06 at 12:14.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ככה זה ישראלים.
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
ואיי את זה אני הכי שונא....