![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
|PHP| שגיאה מוזרה \=
אוקי ככה יש לי קוד שבדוק אם הID נימצא בטבלאה או לא לשם חיפוש...
אוקי PHP קוד:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/amospeled/domains/amospeled.com/public_html/prog/index.php on line 24 אבל זה פועל \= יש למישהו רעיון אין לטפל בזה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אתה בטוח שיש לך טבלה שקוראים לה "table"?..
אם זה לא השגיאה...אז יש מצב שזה בגלל שיש שם מילה שמורה (אולי ID..) בכל מקרה..אם זה לא פתר...תוסיף or die(mysql_error()) אחרי השאילתה שלך ותראה לנו מה כתוב. אגב, מעניין ש"מתכנת ומקודד מקצועיPhp,Sql,Xml,Html" כמוך לא מצליח לעשות קוד פשוט. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
שגיאה מוזרה שלא נתקלתי בא מה הקשר עכשיו?
וTABLE זה הדוגמא לכם... אני שיניתי לפי הצריכים שלי ואני מקבל את המשתנה ID מPOST הוא קיים.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תחליף את
PHP קוד:
PHP קוד:
זה פשוט מחזיר FALSE ואזהרה שהפונקצייה לא עבדה כמו שצריך (כי זה מחזיר 0) |
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
תודה הסתדרתי כבר אבל תודה
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אם השאילתה לא טובה, זאת השגיאה שתוצג. ומה שעשית לא פותר כלום, הפונקציה לא פועלת ותמיד תחזיר ערך ריק (false), ככה שאם כן יהיו שורות..הוא יחזיר גם, false ומה שאתה עשית, פשוט יבטל את השגיאה...ואז..זה פשוט לא נותן לו כלום. אני לא הולך להתווכח איתך על הרמה שלך פה...אבל אני יגיד לך משהו, תעשה עם עצמך חושבין...הידע שלך (לפחות על דפי הפורום, ולפי השאלות ..וגם לפעמים התשובות שלך) לא ממש גדול, ובטח שלא "מקצועי"... |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
אם היו 3 שורות במסד השגיאה לא הייתה מוצגת וגם אם הייתה 1 הקטע הוא שזה כאילו לא בסדר להחזיר FALSE (0) בשאילתא. וברור שיש קשר למילים שמורות.. רק לא בנושא הזה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|