|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() פתחתי את העסק החדש שלי ושל חבר לתכנות אתרים
בקרוב נעלה עם האתר החדש בינתיים אתר קטן, ובקרוב גם דומיין . לחצו כאן לאתר (אגב הגודל שנפתח לכם תשאירו איך שהוא) קדימה הזמינו תגובות בבקשה ! ![]()
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
די מוזר שזה אתה אומר קידוד אתרים
כשבעצם הדף שאתה מציג נעשה בפוטושופ אבל פסדר.. העיצוב נחמד -- וזה קצת מוזר שאתם דורשים למלא גם טלפון גם איסיקיו וגם מייל מספיק רק אחד ובכלל :| למלא איסיקיו בטופס זה טפשי חח מי עושה עסקים בICQ ומסנג'ר? לפחות לא בבניית אתרים
חבר בקהילה
|
לא עובד.
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה .
# 5 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
א. בלי קשר שזה פוטושופ..זה לא תקין (יש כאלה יגידו בסדר ...ויש לא...אני אומר את דעתי) (ואפשר דרך הפוטושופ לעשות את זה תקין) וגם "העיצוב" (2 וחצי תמונות) שבור..
ב. זה לא יעיל, למה לעשות סתם תמונות לבנות? לקוד כזה פשוט, בכלל לא צריך פוטושופ, 2-3 תמונות? וטבלה לצור קשר..בשביל זה לעשות עם הפוטושופ?...תעשה לי טובה.. אפילו בטופס, בדיקה פשוטה אם המייל תקין אין...עכשיו, שוב..יש יגידו בסדר..יש יגידו לא. מבחינתי, זה בקושי תיכנות...זה פוטושופ, ממש טיפה תוספות משלך (inputים וכד'..) וממש ממש טיפה..PHP..בסיסי לחלוטין.. אני לא חושב עדיין שאתה ברמה (או שלפחות אתה לא מציג אותה) בשביל להתחיל לבנות לאנשים, לפני שלעצמך אתה אפילו לא בונה כמו שצריך. יש לך עוד הרבה מה ללמוד, מקווה שתבין ותראה את המקומות לשיפור בביקורת הזאת.. בהצלחה בהמשך. |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
קידוד אתרים והקידוד שבור? יפה מאד...
רק שניה.. מה זה.. התמונה הערוכה למטה גנובה מהפורטפוליו הישן של FreakBox... יפה מאד, אחלה רמה. |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
מעניין מאיפה התמונה:/...
אין פה ממש על מה להגיב,... כי זה לא שהקמת חברה או עסק כלשהו, וגם זה לא אתר, בכל מקרה, בהצלחה, נ.ב: תוריד את המנכ"ל מהחתימה שלך, זה אידיוטי.. |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
נחמד.. בהצלחה!
|
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
עזוב את החברה, אני לא אגיב על זה
אבל טיפה אנגלית :| serveice - זה טעות או בכוונה? :S |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אם יש לך רק טופס יצירת קשר תאבטח אותו מינימלי לפחות
איימיל חוקי מניעת הצפות של האיימיל שלך וכו' הכפתור שמוחק את כל התוכן שיש בתיבת טקסט אין לו כותרת הקוד HTML לא תקין בכלל תשפר ... . בהצלחה |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|