![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
מתחיל באדסנס
התחלתי לעבוד עם אדסנס אתמול...
את היום הראשון סיימתי עם 17 קליקים ו 7.05 דולר, כלומר יותר מארבעים סנט לקליק. היום לעומת זאת סיימתי עם 6 קליקים ו23 סנט(1) כלומר 3 סנט לקליק. יש דרך לגרום לפרסומות טובות כמו ביום הראשון להגיע? איך אני יכול לדעת פירוט על כמה אני מקבל על כל פרסומת? בתדה מראש |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אין דבר כזה "לגרום לפרסומות טובות להופיע"
הפרסומות שמופיעות הן בהתאם לטקסט ולמידע שמתקבל מהאתר שלך. בכל מיני אתרים יש עזרים וביניהם מילים פופולאריים שעליהם אתה מקבל הרבה כסף לקליק, יש אנשים שפותחים אתרים רק על הנושאים האלה בשביל לקבל הרבה כסף בשביל כל קליק זה תלוי במה האתר שלך עוסק |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יש דרך לדעת כמה שווה כל פרסומת?
האתר בחתימה דרך אגב.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
יש דרך לגרום להופעתן של מודעות טובות לאתרך - מודעות טובות לאתרך הן מודעות רלוונטיות אליו.
וזה על ידיד אופטזימציה של דפי האתר שלך, שהמילות מפתח של אתרך יופיעו פעמים רבות באתר (להימנע מספאם!) ובכך הרובוט של אדסנס יקלוט שהאתר שלך הוא בנושא X וינסה להביא לך מודעות רלוונטיות. נכון להיום אין תחרות רבה על מילות רבות לכן כרגע זה לא קל... נ.ב כדאי לך להשתמש ביחידות קישור כתפריט בצד האתר + במודעות "שמנות" במקום באנרים.
# 5 |
חבר בקהילה
|
מה זה יחידות קישור?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
לא הבנתי גם את המשפט:
"כדאי לך להשתמש ביחידות קישור כתפריט בצד האתר + במודעות "שמנות" במקום באנרים." |
![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
הוא מתכוון לLink units
ומודעות שמנות זה המודעות בגודל 400X400 וכדומה. ולא באנר סטנדרטי של 80 על 460 |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|