![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
עזרה באדסנס... =)
טוב אז פתחתי חשבון... (בעברית)
![]() לחצו לי כבר איזה 30 קליקים ורשום לי שם ב USD 0! מה זה?!?!?! (היום חבר לחץ רק) |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
שנרשמת הגדרת את השפה של האתר כעברית והבאת להם לבדיקה את אתר שהוא בעברית? כי אם כן אז זה לא טוב, בעברית אין עדיין תמיכה והם מביאים לך מודעות שאין עליהם תשלום
אם הגדרת לאנגלית אז זה תחכה קצת זה מתעדכן כל כמה זמן |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה יכול לשלוח לי בפרטי איסיקיו \ מסנגר שלך
וכן נרשמתי עם הכל בעברית. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
קליקים על הפניות לא יתנו לך כסף אף פעם. אולי תקבל סנט אחד על 100 קליקים.
בהפניות הבנאדם צריך להוריד את התוכנה ולהתקין אותה. אם לא קיבלת את הכסף על ההצטרפות אז כנראה או שזה לא הותקן/הורד כמו שצריך. או שלבנאדם כבר הייתה את התוכנה. שים לב על הורדות מישראל לא תקבל הרבה בכלל. לעומת זאת הורדה מארה"ב למשל שווה דולר אחד ! |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אופיר אתה יכול לשלוח לי בפרטי איסיקיו \ מסנגר שלך בבקשה?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
סתם הערה כללית פרסום תמונה של נתוני הרווחים שלך וכל זה עובר על חוקי הTOS של גוגל.
כרגע אני לא חושב שאתה תורחק על מה שעשית או משהו כזה אבל בעתיד... כדאי שתזכור את זה (= בהצלחה.
# 7 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
כמו כן אני ממש לא ממליץ לבקש מחבר שילחץ לך כמה פעמים על מודעה.
גוגל עוקב בעזרת COOKIES וIP + מרווחי זמן על תדירות הלחיצות ומקומם ואתה עלול למצוא את עמצך מנודה מגוגל - מה שממש לא יישפר את מצבך. ד"א - אפשרות נוספת לרווח של 0 היא אם גוגל עדיין לא אינדקס את האתר שלך ולכן מציג שם מודעות ציבוריות אשר אין בעבורם תשלום. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|