![]() |
# 1 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
בעיה בפלאש
קודם כל ערב טוב..
הבעיה שלי היא כזאת: אני מנסה לעשות הדמיה בפלאש (עם CTRL+SHIFT+ENTER) ובמקום להעלות לי את הסרטון ישר זה פותח לי חלון של DEBUG ![]() אני סוגר אותו והסרטון רץ.. מה הקטע? לפני שסגרתי אותו בפעם הקודמת לא שיניתי כלום והוא פעל טוב.. תודה מראש |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
הרבה זמן לא השתמשתי בפלאש אבל לפי מה שאני זוכר לוחצים Ctrl + Enter (בלי השיפט)
בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
קודם כל, תדע שהחלון הרצה כן עובד, הוא פשוט נמצא מאחור, אתה יכול לסגור את החלון הראשון ואתה תראה אותו ישירות מאחור
דבר שני אתה לא משתמש נכון בפלאש כדי להריץ סרטון אתה צריך ללחוץ רק על ctrl+Enter בלי שום shift לחיצה נוספת על ctrl+Enter תגרום לסרטון לרוץ בהדמייה של חיבור (כלומר הוא ירוץ כאילו שהסרטון יורד מהאינטרנט ומאפשר לך לראות כמה מהר הסרטון נטען) הכלי שאתה פתחת כביכול "בטעות) הינו גם כלי שימושי מאוד! הוא מפרק לך את הסרטון לגורמים ומאפשר לך לטפל בכל חלק בנפרד לדוגמא, אם אתה צריך לבנות באנר וכמו ברוב האתרים הגדולים כיום יש לך הגבלה של מקסימום 16kb לבאנר בגודל סטנדרטי אז הוא מראה לך כמה כל symbol שוקל ומאפשר לך להקטין אותו... מקווה שההסבר שלי עזר, בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אהה, אז זאת הייתה הבעייה?
כנראה שבטעות תקעתי את הSHIFT. תודה רבה! ד"א, לא ממש הבנתי מה הדיבאג טול עושה? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
הוא נותן לך ניתוח עד הפרטים הקטנים של קובץ הפלאש שלך
ככה זה מאפשר למפתחים ברמות יותר גבוהות (אני מבין שהכלי הזה לא יעזור לך כרגע) לשפר את הפלאשים שלהם ברמות רציניות, החל מעומסים שהפלאש יוצר, גודל של הפלאש, גודל של כל חלק בפלאש, זמני ריצה וכו'... דוגמא, לתת לאובייקט מסויים בסרטון של שקיפות של x alpha גורמת לסרטון להיות גדול בכמה ביטים, יש מפתחים שזה משנה להם ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תודה על הפרגון
![]() סתם, באמת תודה על העזרה.. אפשר לנעול. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|