|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
ביקורת גרועה על C4ks.ws
לפני כשבוע פנה אלי ערן מנכ"ל C4ks.ws בבקשה שאעצב לו פאנל ניהול.
יום אחרי הצגתי לו את הפאנל , הוא הסכים לקחת והסכום שעליו הוחלט הוא 100 ש"ח. ערן התקשר אלי וביקש שאשלח לו את העבודה כי הוא חייב את זה דחוף והוא ישלם לי יומיים אחרי. אני כבעל עסק מכבד את תנאי השימוש ובכל זאת הבאתי לערן את העבודה כי חשבתי שאפשר לסמוך עליו. העבודה נשלחה ביום שישי וערן אמר כי ישלם לי ביום ראשון שהיה. היום כבר יום חמישי , עבר כמעט שבוע שלם וערן עדיין לא העביר לי את הכסף. הוא טוען כי יש לו בעיה בבנק (משהו עם צד ג') ואין באפשרותו לשלם לי. כאשר אמרתי לערן שילך לבנק וישלם הוא סירב ואמר כי נסיעה מביתו לבנק זה שעה וחצי באוטובוס. ערן מתעלם מההודעות באייסיקיו , התקשרתי אליו ושאלתי אותו מה קורה עם הכסף וכך הוא ענה : " אני עדיין מנסה לפתור את הבעיה עם הבנק , מחר אעביר לך את הכסף". שום כסף ושום נעליים , ערן ממשיך להתעלם ולא מוכן לענות. הודעה לציבור : שימו לב כי החברה C4ks.ws אינה אמינה בכלל ! כל אלו שמכירים את הבן אדם ויגיבו : "איך יכול להיות , ערן בן אדם "זהב" , לא מכירים את הבן אדם טוב. ממליץ לא להתקרב אליהם בכלל. המשך יום טוב לכולם. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
חבל לשמוע.
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
לא רציניים.
תראה גם את המקרה שלי.
חבר וותיק
|
לא היית צריך להביא לו את העבודה
עד שיש לך כסף ביד
Permanently Banned
|
חבל לשמוע
עוד ביקרות? לאן תגיע? חבל לשמוע |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
חבל לשמוע...
|
![]() |
# 7 |
חבר על
|
חבל לשמוע,
חשבתי עסק אמין |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
גם לי היה טיתו סיפור
|
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אני לא מבין קקשה לחכות קצת?!
אמרתי לך שאני יעביר לך את זה ברגע שיתסדר לי העברה! נכון שלא עניתי באיסקיו מה לעשות בזמן האחרון אני חוזר ב 10 בלילה לבית ועיףף מי עבודה אחרת ממך לא ציפתי לכזה חוסר אמון.... אתה תקבל את התשלום בכול מקרה אבל אני לא יעבוד איתך יותר על שום דבר.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|