![]() |
# 1 |
חבר פורום
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש איחסון
אני מחפש איחסון של 5 GB עם 250 GB תעבורה, ללא/עם ריסיילר.
יש לי בקשה מיוחדת, שבעל החברה יקמפל מחדש את המנוע של PHP, עם שינויים קלים, שיתנו לי(וללקוחות אחרי) גישה לPOST_RAW_DATA, בשביל שאני אוכל להראות התקדמות ומהירות, בזמן העלאת קובץ. אם אני לא אמצא מישהו שיסכים לבקשה אני אוותר עליה... אז כל מי שלא יכול להיענות לבקשה שלי: כדאי שתציאו מחיר בכל מקרה אני אצטרך גישת FTP לחצי שעה לפני שאני מחליט אם לקנות, בשביל לעשות כמה בדיקות |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
לדעתי יש לך צורך בשרת פרטי,
שרת שיתופי לא יחזיק בצורה יציבה ולאורך זמן את הבקשה שלך עקב חילוק משאבים שגוי בין הלקוחות. |
![]() |
# 5 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
יהיו חייבים להשתמש בזה. |
|
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
שלום אולג
יש מקום לשקול את הבקשה שלך, לאחר בדיקה אולי אוכל לאפשר אותה.
הצעת מחיר: 5GB אחסון תעבורה 250GB מחיר: 125 ש"ח לחודש. עומרי, http://www.actserv.net |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום
|
שלום,
אשמח להציע לך הצעה מבית עסק FreshServ. על העסק: *עסק חוקי, רשום בחוק ומספק קבלות. *העסק ברשת מעל לשנה+. *העסק בעל כמה שרתים ייעודיים בחוות השרתים של 013. *לעסק קו בזק!! 03-9501134. *תמיכה במערכת AWSTATS אשר ממחישה כניסות לאתר, תעבורה ועוד פרטים לגבי רוחב הפס שהאתר לוקח, זאת בשבילך ובשביל אתריך וכן על מנת לבדוק אם הפאנל DA לא משקר. *תמיכה: אני שמח להגיד כי אנחנו העסק היחידי אשר השיק מערכת לתמיכה בסרטים! צוות העסק צילמו סרטים לשימוש בפאנל בכל רמותיו בעברית/אנגלית. כמו כן במידה והינך מעוניינת בתמיכה אישית - תומכינו יעבדו איתך אחד על אחד. בענייני פורומים, תומכינו הם הכי טובים שיש!. ניהלו בibheb ניהלו ויכולים לנהל בildev - קהילת המודים הכי גדולה בארץ. מקורבים לצוות המפתחים הראשי של phpnuke. הצעת המחיר - ריסלייר בינוני 5 ג'יגה שטח אכסון + 500 ג'יגה תעבורה. מחיר חודשי, 90 ש"ח לחודש כולל גיבוי יומי בחינם! *אופציית הקימפול מחדש לא מאושרת. אנחנו בעסק מתחייבים ל99% אפטיים! אך, אנחנו גם מקיימים! במידה ואחוזי האפטיים (זמינות שרת) ירדו מ99% להם אנחנו מתחייבים אתה תזכה בפיצוי בימים נוספים לחשבונך. יצירת קשר: איסיקיו - 170-925-340 מסנג'ר - admin@freshserv.net אימייל - admin@freshserv.net פלאפון (זמין כמעט כל היום) 0509240124. טלפון קווי, בזק (זמין כל יום בין 14:00 עד 22:00) 03-9501134. תודה, המשך יום נעים ושבוע טוב.
מנהל ראשי
|
ציטוט:
לא אמרתי את זה בגלל קומפילציה של דבר זה או אחר, אמרתי זאת בגלל כמות התעבורה שאתה מבקש, שבמידה ואכן התעבורה תהיה בשימוש - שרת שיתופי לא יוכל להחזיק זאת. |
|
![]() |
# 10 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
האתר שלי חדש, הוא עדיין לא עלה, והוא צריך לגדול הרבה לפני שהוא שהתעבורה שהוא דורש תהיה בעיה חצי TB זה מספיק בתור התחלה |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|