|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
לפי איזה סדר להתחיל
איזה סדר להתחיל ללמוד שפות תכנות אינטרנט .
ככה : ? HTML CSS PHP SQL ASP ?????????????? אם אפשר סדר מדויק עד לשפות תכנות המורכבות יותר כמו C++ |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
O_o
אין סדר .. אני למדתי ככה: HTML PHP + SQL + CSS JS
# 3 |
הוסטסניון
|
אין סדר מוגדר מראש...אבל מומלץ לדעת HTML לפני PHP...כל השאר זה ממש לא חובה...אני למדתי ככה:
HTML CSS PHP + SQL (תוך כדי יעני) JS תכלס אתה יכול ללמוד אחרי שלמדה PHP ללמוד את השאר...אין לזה חשיבות...החשיבות היחדה שתהיה זו האיכות של האתרים שתבנה... |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני בדעה אחרת:
HTML>CSS>JS>PHP>SQL עכשיו למה: HTML כמובן ראשון, זה הבסיס להכל ואי-אפשר ללמוד פה כלום בלי HTML (כמעט) ואחר מכן, תוך כדי קבלת ניסיון ב-HTML, רצוי לבנות HTML תיקני, xHtml אם בא לכם, ולהוסיף אלמנטים של CSS... אין כל-כך הבדל, זה פשוט משהו שקל ללמוד ועדיף שזה יהיה תוך כדי קבלת ניסיון. JS- שפת התכנות הראשונה שתלמדו לאינטרנט, הסיבה שזה לפני PHP היא שלא צריך לבזבז זמן בהתקנות וכו'.. בנוסף, זה חלק מלדעת dHtml, הצד לקוח כדאי לדעת לפני הצד-שרת בגלל שלפעמים ב- PHP מדפיסים JS, הרעיון הוא שאפשר לעשות הכל ב- PHP, גם JS אז למה להגביל? ואז PHP, או, פה מגיע הקטע של צד-שרת. למה רק אחר-כך SQL? תלוי מה אתה אומר, שאני אומר SQL אני מתכוון גם לעבודה עם מסד נתונים ב- PHP, ומן הסתם צריך לדעת לפני זה PHP...
# 5 |
חבר מתקדם
|
אני עשיתי ככה:
HTML [XHTML]->CSS->JS->PHP+mySQL->ASP->VBScript
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 7 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בשביל להגיד שהוא יודע הרבה שפות.... אנשים לא מבינים שעדיף להיות מומחה בשפה אחת מאשר בסדר ב 10.... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
שטויות... למה סתם להגיד?
PHP למדתי בשלב מסוים, ולבגרות למדתי ASP+VBScript, חובה. ובלי קשר כדאי לדעת / להכיר את שתיהן... PHP יותר נוחה לתכנות אתרים, אבל חשוב להכיר לפחות ASP לדעתי.
![]() |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
וגם אני למדתי ASP לבגרות ואני אפילו לא כותב את זה...יודע למה ? כי מה שאתה עושה בבגרות לא נחשב אפילו כרבע מתיכנות בדיוק 5 דפים, טופס והתחברות אם לזה אתה קורא תיכנות אז מצטער להגיד לך...תתעורר מהסרט |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני מצטער להגיד לך אבל אני לא עשיתי לבגרות 5 דפים של טופס והתחברות. עשיתי אתר מועדון שחמט: מערכת הרשמה והתחברות עם אזורים למשתמשים בלבד, במערכת ניהול: מערכת משתמשים (עדכון, מחיקה, הצגה+מיון), מערכת חוגים (הוספה, עדכון, מחיקה, הצגה+מיון), והכי חשוב - מערכת משחק שחמט (לא גרפי) באינטרנט. [עשרות דפים] אז אל תתחיל לדבר כאילו את מכיר הכול עליי...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|