|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שימוש במשתנה לפי שהוא קיים-אפשרי?
תראו אני שולף פעמיים מהמסד
פעם 1 שליפה רגילה פעם 2 לולאה כל 1 מהשליפות זה מטבלה אחרת בשליפה הראשונה אני משתמש בתנאי שבנוי על משתנה שאותו אני מגדיר בלולאה(שליפה 2) ומשתמש במשתנה שהגדרתי בשליפה הראשונה בלולאה של השניה הבעיה: אם אני שם את השליפה הראשונה בתוך הלולאה זה מציג את זה אין ספור פעמים וגם לא טוב אם אני שם את השליפה הראשונה בהתחלה אז המשתנה של השליפה השניה שעליו בנוי התנאי לא קיים עדיין ואז מופיע לי 0 הקוד PHP קוד:
ואת ה ID בשניה ואת הNUM אני מציג בלולאה (שליפה 2) מה אפשר לעשות שזה יהיה בסדר? שזה יציג באמת את התוכן שלו השימוש של זה: בשביל פורום שאני עושה אז זה בודק כמה אשכולות פתחו בפורום הזה וזה מציג אותם בטבלה(לולאה) תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 2 |
Whatever
|
אתה יכול להשתמש במשתנה לפני שהוא נוצר, והערך שלו יהיה NULL (ריק), אבל שים לב שבמערכות שבהם אופציית register globals לא מופעלת (register_globals = Off) אתה תקבל שגיאה שאתה חייב לאתחל את המשתנה.
אני מציע לך, בכדי להמנע משגיאות, לעשות: PHP קוד:
![]()
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
מה שאתה עושה לא רק שהוא לא יעיל הוא גם לא עובד...
הנה קטע קוד שיעזור לך להבין את העיניין קצת יותר טוב PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מתכוון להשתמש בו ושיקבל את הערך של השליפה השניה איכשהו ערך ריק לא עוזר לי RS324 מצטער לא הבנתי Last edited by נריה; 10-11-06 at 13:15.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
מה לא הבנת בדיוק ?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
לא הבנתי את הדרך שליפה הזאת
תראה אני עושה אצלי לולאה שתציג בטבלה כמה פעמים אצלך אני לא בידיוק רואה לולאה |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא הבנתי, אתה מנסה לשלוף תגובות ממסד נתונים, פעם אחת לספור אותם ופעם שנייה להדפיס אותם?
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אני רוצה להציג כמה תגובות יש לכל פורום
אז בפעם הראשונה אני בודק כמה תגובות יש לנושא הזה ובפעם השניה זה לולאה בטבלה שמציגה גם את השם של הפורום וכו' |
![]() |
![]() |
# 9 |
Whatever
|
תעשה משהו בסגנון:
PHP קוד:
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בשביל ללמוד SQL: http://www.w3schools.com/sql/default.asp בשביל ללמוד ספציפית על join: http://www.w3schools.com/sql/sql_join.asp
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|