|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שירות חדש ויחודי [העלאת קבצים]
שלום לכולם.
ברגעים אלו העלתי אתר חדש אשר נותן מענה לעלות קבצים לרשת. למעשה כל הקבצים מוגנים ואף אדם לא רואה אותם. השירות ניתן בחינם לגמרי ונכון לעכשיו כניסיון. לרגע זה אומנם ניתן להעלות עד 2MB לקובץ [ניתן לעלות עד 5 קבצים בו זמנית] לכל מי שמעניין לראות את המערכת פתחתי חשבון ניסיון: user: demo pass: demo להתחברות לחץ כאן **לא ניתן לעלות קבצים בחשבון הדמו כל המעוניין להצטרף לשירות מוזמן לצור עימי קשר בפרטי ולמסור את הפרטים הבאים: שם משתמש: סיסמה: אימייל: בברכה וחג שמח. אלירן. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
נחמד עיצוב גרוע.......
הוסטסניון
|
נחמד מאוד
בהצלחה אלירן |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
נחמד, יעיל.
|
![]() |
# 5 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
לא הבנתי מה כל כך יחודי!?
שיהיה בצלחה |
![]() |
# 6 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
חח לא הבנתי מה אתה מציג פה בידיוק
" פאנל " אם צפייה בקבצים זהו ? מה בעצם ייחודי כאן ? מה שעשית כאן כל כך קל לביצוע .. וגם אין ממש על מה להגיב עיצוב לא משהו .. זהו ,,,, בהצלחה ,
חבר וותיק
|
כשיהיה שם משהו ייחודי רק לך צור קשר
![]() |
![]() |
# 8 |
אחראי פורום שמות מתחם
|
גם אני כמו כולם לא מבין מה ייחודי...
למה לי להירשם בשביל 2 מגהבייטים מסכנים כאשר יש אתרים שאני יכול להעלות להם קבצים של 100 מגה בלי בעיה... יכול להיות שבאמת יש בו משהו ייחודי אבל תצטרך להסביר אולי לא הבנו נכון...
חבר פורום
|
שירות חדש? אולי
יחודי? ממש לא קימיים היום מאות אלפי אתרים של העלאת קבצים, זה כבר נושא חרוש ובעלי האתרים צריכים למצוא רעיון מקורי חדש. בכל מקרה לא אהבתי מצטער.
חבר בקהילה
|
אהבתי
![]() מאוחסן אצלי ;-) |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|