![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
קידוד שלי ללקוח .
שלום ,
הנה קידוד שלי ללקוח, הקידוד התבצע בחינם מפני שבפורום "חינמיים" פתחתי הודעה לקידוד אחד בחינם, הבן אדם פנה אלי וקודדתי לו, הקידוד עדין לא גמור , אבל אפשר לראות פחות או יותר . www.benmalka.com/serv **** לא כ"כ השקעתי פה, זה קידוד בחינם . ת"ב, תודה, בן Last edited by Ben-Malka; 18-10-06 at 14:01.. |
![]() |
# 2 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
נתחיל מזה שהחיתוך גרוע! האתר בקושי זז חתכת יותר מידי תמונות ..
חתכת לא נכון .. אם תרצה בעתיד לשנות תזכויות ? שמת לב איך חתכת את הזכויות ריבועים ריבועים .. ואף התיכנות לא תקין בכלל http://validator.w3.org/check?uri=ht...doctype=Inline מציע שתלמד תקינות והכול ואז.. תתחיל לעשות עבודות .. ואתה מדבר שטויות ונראה לי שאתה לא יודע מזה " שם " .. לא כלכך השקעתי פה .. זה בישילך לשם שלך.. מישהו יבוא יראה מעניין אותו אם השקעת או לא ? אתה מדבר שטויות ! אתה עושה רושם לעצמך ..
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אתה בכלל יודע לתכנת שאתה מדבר? הראה לי קידוד שלך ותגיד בדיוק מה לא טוב בדיוק ! |
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אני ממש מקווה שהלקוח הזה לא משלם על זה, תתקן את החיתוך, בהצלחה.
מ.תיכנות
|
בן, תרגע, אתה מגזים בתגובתך, אומנם יש כאלה פה שנדחפו מכיוון שאינם מבינים, אבל זה לא אומר שאתה צריך להתעצבן, לעומת זאת חלק מכם פשוט מצחיקים, E1000, אתה לא מבין מה אתה אומר, כבר בקושי עובדים עם IFRAMES בזמנים האלו, אז אל תנסה לצאת חכם, בן, זה שהחלפת את ההערה של Image ready ב
<!-- Code By Ben-Malka --> לא אומר שאתה זה שכתבת את כל הקוד הזה. לסיכום: מציע לך לחתוך רק חלקים שהכרחיים בעיצוב כמו כן כפתורים, רקעים ועוד, ואת כל התמונות לחבר בעצמך בעזרת xhtml ו css. מקווה שתבין, טל. |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
דבר ראשון, תנסה ללמוד ממה שאומרים לך, ולא לשלול.
יפה שבחתימה שלך אתה עוסק בתיכנות שפות XHTML וHTML, רק חבל שזה אותה שפה ואפילו לא בדיוק שפת תיכנות אבל שיהיה. הקוד שלך לא תקיד בעליל, אפילו DOCTYPE אין בזה, ואני בטוח שגם תשאל מזה...אבל אני ישאיר לך את החידה. יש לך הרבה ללמוד, בבקשה: http://www.w3schools.com/ תגיד, חוץ ממה שIMAGE READY עשה, אתה עשית משהו? ואני רציני, כאילו הכל התוכנה עשתה, יש שם ממש חלקי קוד קטנים מאוד שאתה עשית..אבל הבסיס..הכל IR אני רואה, יפה שאתה גם מחליף שם שIR עשו לזה שאתה עשית. תגיד לי, איך אתה הולך לעשות את ההתחברות, החיפוש דומיין?שעשית את זה כבלוק שלם של תמונה...אם אתה כבר עושה את זה לא טוב (כלומר עם IR), תעשה את זה לפחות הגיוני. ואתה יכול להסביר לי למה שמת את : HTML קוד:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" />
כמו שכתבתי, יש לך הרבה ללמוד לפני שאתה מנסה להראות כמה אתה יודע. אולי תחשוב שהתגובה שלי תוקפנית מאוד אבל מה שלא הורג, מחשל. אני מקווה שתלמד יותר מהתגובה הזאת מאשר תתעצבן. יום טוב. |
![]() |
# 10 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
הנה עוד הוכחה שאין לך מושג אפילו מה ההבדל בין תיכנות לקידוד. ציטוט:
|
||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|