![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
עזרה
יש לחבר שלי בעיה במחשב... כל כמה זמן קופצת לו הודעה שנראית כמו טיימר כזה ואומר לו עוד דקה יתכבה המחשב והטיימר סופר את הדקה והמחשב מתכבה...
הוא ניסה כבר להעביר את הזמן אחורה בזמן שההודעה קפצה אבל זה לא עזר... למישהו יש רעיונות?
# 2 |
חבר וותיק
|
וירוס ישן ישן
פעם אם אתם זוכרים "שיתק" את העולם יש כלי של סימנטק להסרתו במידה ותחפש את שמו של הוירס במאגר אני בטוח שתמצא אותו בהצלחה אור
# 3 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
50068686 ותסביר לי קצת יותר.
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
בפעם הבא שתקפוץ לו ההודעה, שיכנס ל-RUN וירשום shutdown -a. ואז הוא לפחות יוכל להשתמש במחשב לצורך מחיקת הוירוס.
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
מה זאת אומרת יוכל להשתמש לצורך מחיקת הוירוס?
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
כי המחשב מתכבה
אבל זה ממש שטויות זה לא באמת וירוס זה פשוט חור אבטחה בוינדוס שנקרא RPC אם תלך לסרביסיס תחפש RPC ואז יהיה לך באפשרויות ON FAIL SHOUTDOWN או משהו כזה (אני פשוט כבר לא זוכר) ואז תשנה את זה ל DO NOTHING וזהו הוא יפסיק להכתבות אבל זה לא סוגר את החור של האבטחה בשביל לסגור את החור אתה צריך לעשות משהו אחר לא זוכר בדיוק מה אולי לשים את הסרביס על DISABLED או משהו כזה. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אם זה לא sasser אז תפעיל את המחשב במצב בטוח תלחץ התחל הפעלה, msconfig וב-RUN תוריד את כל הV ותגיד אם זה חוזר.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|