![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
ביקורת על גלובט.
גלובט הייתה חברה מעולה הייתי מקבל מהם כל דבר... הדומיין היה נרשם תוך שניות ספורות, תמיכה גם תאמינו או לא הייתי מקבל.
לא הזמנתי מהם משהו כמו חודשיים. בתחילת ספטמבר הזמנתי דומיין אחד מהם, גם הכל טוב ויפה בלה בלה.. אני מקבל את החשבון של הויזה אני רואה באותו היום החיוב המדויק של 1.95 דולר לדומיין + חיובים לא ידועים של 95.40$ ו9.15$ (!!!) אני מתקשר אליהם, שולח מיילים ולא מקבל תשובה חד משמעית. מתקשר לחברת כ"א שלי הם מטפלים בזה יפה(כאל, ממליץ לכולם) ואני מסתדר. אחרי שבועיים לאחר המקרה הזה יש דרישה לעוד דומיין מגלובט, אני מזמין.. כבר יומיים אחרי זה אני בודק באתר של כאל כדי לוודא שלא דפקו אותי שוב ותגידו לי מה קורה ? שוב, חיוב יפה של 1.95$ + חיוב לא ידוע של 51.69$ וזהו. המקרה הזה עדיין בבירור. עכשיו אני חושב שאחרי פעם שניה ה***** האלה יבינו משהו בחיים ויחייבו אותי נורמלית. מזמן בפעם השלישית ומה ? חיוב של 1.95+ 8.99$ + 58.21$ + 11.61$.. נמאס. הייתי טיפש שנתפסתי באותה חכה 3 פעמים, לא משהו שהייתי רוצה שעוד מישהו יחווה את זה. רונן.ב. |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
תראה פעם ראשונה שזה קורה , אז אפשר לחשוב שזה מקרי וחד פעמי ולא יקרה שוב , בפעם השניה שזה קורה זה מעצבן ולא מקצועי בכלל , כך שאני ממש לא מבין מדוע הזמנת בפעם השלישית מגלובט אשר אתה נכחת לדעת שהם עושים את הטעות הזו.
בכל מקרה , מצער לשמוע על מקרה זה. בגלל סיבות הללו אני מזמין אך ורק מISOC (שמות מתחם ישראלים ) , ומגודדי שמות מתחם בינלאומיים. מקווה שהכל יפתר בהקדם האפשרי וכספך יוחזר. אור. |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
מלא יאמרו לך להזמן מגודיי יותר יקר ויותר טוב-על אכות משלמים
אבל אני הזמנתי מגלובט ושום בעיה הדומיין התעדכן תוך שניות וכו' כנראה זה רולטה |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
רונן סלח לי אבל אתה הטמבל פה, אתה אמור להזמין מהם בידיעה שהם מחייבים אותך על עוד דברים, אתה אמור להשים לב גם על מה הם מחייבים אותך.
שים לב שהם שולחים לך במייל מבצעים שהם מחייבים אותך אוטומטית, ואם אתה לא רוצה לחוייב אוטומטית אתה אמור ללחוץ על איזה קישור.. זה קרה לי לפני כמה ימים.
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
אין כמו גדודי,
אבל יכול להיות שבטעות לחצת על עוד מבצעים או כמו שמושיק ברק אמר קיבלת לאימייל מבצעים לא לחצת על "איני רוצה את הבצעים" (סתם האתי דוגמה) ויצאת מהאיימל וזה חייב אותך אני מקווה שעכשיו אתה תבין ותזמין רק מגדודי |
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
סתם להמחשה, זה המכתב שקיבלתי:
ציטוט:
tbupgrade1@globat.com
# 7 |
חבר וותיק
|
מאז שהם שידרגו את החבילות אחסון לא ניתן להזמין דומיין ואני נעקצתי מהם פעם אחת
הזמנתי דומיין וחייבו אותי על עוד. מאז אותה פעם אני עברתי לIPower ושמה אני מבסוט חיוב זה חיוב כמו שכתוב ולא"דוחפים" לי מבצעים / חיובים.
חבר פורום
|
לרגע הפחדת אותי
אז בדקתי את החיובים שלי פתאום אני רואה סכום קצת גדול חשבתי שגם לי זה קרה אבל עכשיו התקשרתי והם הסבירו לי בדיוק...באמת הוצאתי את הסכום אז ככה שכרגע יש לי שני דומיינים בגלובט ואין בעיות למרות שאני יותר לא הולך לקנות מהם.
חבר על
|
אולי סמנת עוד מוצרים או משהו?
בכל מקרה.. חבל לשמוע. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|