|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
אחראי פורום Off-Topic
|
תוכניות שותפים [דרושות]
דרושות תוכניות שותפים כדוגמת גוגל אדסנס, או כל דבר כזה...
עדיפות לאפשרות לבאנרים. עדיפות גדולה יותר למה שגם בעברית וגם באנגלית (הפרסומות). עדיפות לכאלה שמשלמים... (פשוט גוגל ה-***** האלה עושים לי בעיות.. בעע...) אם אתם מכירים תוכנית שותפים כזאת, שלא דורשת יותר מדי דרישות כדי להרשם (נגיד כניסות הרבה או כאלה), אני אשמח לשמוע עליהן... או שפשוט תכתבו כאן את כל התוכניות שותפים שאתם מכירים (ואם אפשר גם את דעתכם עליה)... תודה רבה.
# 2 |
חבר וותיק
|
adbrite
http://www.themador.org/catgorys-catid-6.htm קצת קשה להפעיל אצלהם הרבה מודעות אבל תקרא תמדריכים ותצליח.
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
PayPerLead
אני מנהל שיווק ופירסום בחברה, אם תרצה לקבל פרטים נוספים אתה מוזמן ליצור איתי קשר: Tal @ Payperlead.co.il לינק הרשמה: http://payperlead.co.il/?ref=mail&user_id=18 (זה לא לינק הפנייה רגיל, את ההבדל תוכל לראות כאן: לינק הפנייה רגיל | לינק הפנייה של מנהל)
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
אני אתן לך כאן כמה קישורים לתוכניות שותפים, אך לשם גילוי נאות, כל הקישורים הם קישורי אפיליאט:
LinkShare CLICKBANK SHUTAFIM.NET NETWORKS4ALL ישנן עוד תוכניות שותפים למוצרים או שירותים בודדים, אם תרצה אני אתן לך קישורים |
![]() |
![]() |
# 5 | |||
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
הכסף מגיע בזמן ולא אחרי שנים? כמה בערך מקבלים על כל קליק? (כי לפי מה שראיתי אם מישהו בוחר לפרסם אצלי יום שלם, זה רק 3 סנט... ושבוע זה רק 18 סנט..) ציטוט:
ציטוט:
אבל רציתי לשאול אם הם משלמים בזמן ומשלמים בכלל, וכמה מרויחים מהם על כל קליק או על כל הפניה? מה טווח הסכומים? תודה לכולם אני אמשיך לבדוק מה שהצעתם! אם מישהו יציע עוד זה יהיה טוב =]
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
hod206 מההתנסות שלי איתם הרווחתי 230$ בכמה חודשים - פרסומות רק באנגלית - באתר עם ילדים בגילאי 10-16 + - ...
והם שולחים צ'ק בדואר - ואתה יכול לעשות network ads שזה פרסומות מזדמנות כאלו שמפרסמים אצלך לפי הKEYWORD שאתה מזין על האתר שלך...
פנוי לעבודה כמתכנת WEB - למידע נוסף: ליאור אמסלם. בניית אתרים באינטרנט - בלוג על בניית אתרים באינטרנט עם טיפים, מאמרים, מדריכי תכנות ועוד. משחקים אתר משחקים Last edited by satan; 04-10-06 at 12:50.. |
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אהה ויש לי שאלה, בכל מה שהבאתם כאן, אפשר להשתמש במספר אתרים שונים?
או שצריך להרשם מספר פעמים?
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מישהו התנסה פה בשותפים.נט?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|