![]() |
# 1 |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
שני דומיינים מוצעים לשותפות
שני דומיינים מוצעים לשותפות.
הדומיין הראשון הוא Design4u.biz בנושא עיצוב ,אמנות , מעצבים , חברות עיצוב. הדומיין השני בנושא תעסוקה/הצעות עבודה/העסקה , איני מעוניין לפרסם אותו כרגע . (מי שיודע איזה דומיין זה , בבקשה גם לא לפרסם. הדומיין ינתן למעוניינים בלבד) (תוקף הדומיינים בלתי מוגבל) שותפות? מה ז"א? מעוניינים לפתוח אתר/חברה על אחד מהדומיינים הללו? אני מוכן לשאול את הדומיין זמנית לטובת האתר שיוקם בתמורה לשותפות באתר. הדומיין יהיה שייך לאתר עד שיסגר או לחילופין במקרה שהאתר לא יצליח כלל. חלוקת השותפות על האתר תהיה : 40% בבעלותי - 60% בבעלות השותף (גמיש , תלוי באתר). השותף צריך להשקיע בעצמו את הכל ההשקעות על האתר . הדומיין יהיה בבעלות הבעלים הנוכחי לאורך כל הדרך . במקרה והאתר יצליח , הדומיין ישאר שייך לאתר ואחלק את הבעלות עליו בנינו. מתחייב להשאיר את הדומיין כל עוד האתר יצליח. מוכן גם להשכיר את הדומיין design4u.biz לחברות! מעוניינים? Boca@design4u.biz אנא שלחו פירוט מלא , באיזה דומיין אתם מעוניינים? איזה אתר אתם מעוניינים להקים? וכדומה.. בבקשה תגובות ענייניות בלבד . כדי שלא תשאלו את השאלות הבאות : "איך נדע שאתה אמין ולא תקח את הדומיין באמצע שאתר יצליח?" ו " אתה מוכן לחתום על חוזה שלא תקח לי את הדומיין" ? אני יענה על כל זה אחרי פנייתכם ופירוט מבוקשתכם באימייל. תודה , חג שמח. Last edited by sport; 06-10-06 at 16:18.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|