|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מערכת "מהיכן הגיעו גולשיך לאתר"
שלום רב,
לפני מספר שבועות בניתי גירסה מתקדמת לגירסה הראשונה שהיה באתר שלי לאתרים המעוניינים לשלוח Traffic (תעבורה) לאתר שלי. את המערכת ניתן לראות בכתובת: http://www.dumplinx.com/referes.php וגם: http://www.HumorShip.com/referes.php הסבר המערכת: המערכת בעצם מציגה מהיכן הגיעו הגולשים (מאילו אתרים), כמה סה"כ האתר שלח גולשים לאתר ובאיזה שעה ביקר הגולש האחרון. המערכת מתאפסת כל 00:00 בלילה. כך שמי שיגלוש צמוד לשעה הזאת סביר להניח שלא יראה כלום. מחכה לתגובות.
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
חנן - מערכת מעולה.
המשך כך!
משתמש - היכל התהילה
|
תודה ידידי.
# 4 |
הוסטסניון
|
מערכת מעולה אחי! כל הכבוד.
Permanently Banned
|
יפה אהבתי
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
נשמע קטלני..
אבל איך משתמשים?..
משתמש - היכל התהילה
|
תודה לכולם.
ולא משתמשים, הוא משתמש לבד. אם דוגמה מישהו נכנס דרך גוגל. הוא מכניס לדאטה בייס google.com ומעלה את כמות המבקרים שבאה מגוגל ב 1.
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
הרעיון טוב, הביצוע לא כלכך.....
אמרתי נעשה ניסוי... סגרתי את הדפדפן (את הלשונית ב FIREFOX) ונכנסתי שוב בלשונית חדשה וזה העלה את HOSTS מ 6 ל 7... אתה צריך למצוא פתרון לזה. |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש הגנה בסיסית ביותר שהיא לדעתי מספיקה. לא רציתי להיכנס לקוקיז מהסיבה הפשוטה שזה מתאפס כל יום ואני יכול לחסום אתרים שמרמים..
אז פתרון באמצעות קוקיז, מיותר בהחלט.
# 10 | |
חסום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|