|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
שאלה בקשר לגוגל אדסנס אם אפשר.
אני רוצה להציב באתר מסויים שלי למשל csf.co.il שייפתח את הפרסומות הללו של גוגל, נודע לי שצריך לפתוח אתר עם כמה דפים או משהו כזה באנגלית ודרכו אפשר לעשות את זה, בכל מקרה עשיתי את זה:
http://csf.co.il/goocsf/ עכשיו, מה צריך לעשות עוד כדי שאני אוכל להשתמש בפרסומות של גוגל? צריך לבנות שמה עוד דפים במה שעשיתי עם עוד תוכן אולי? ממה שהבנתי צריך שהאתר יהיה UTF 8 אבל זו לא הבעיה, בכל מקרה מי שמבין בזה אני אשמח שיסביר לי קצת מה אני עושה כדי להציב את הפרסומות האלה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
אתה צריך לשלוח להם אתר באנגלית עם איזה 7 עמודים באנגלית.
ושהאתרים שבהם אתה שם את הפרסומת יהיו בקידוד של UTF 8. קרא את זה- http://www.themador.org/catgorys-catid-5.htm
# 3 |
הוסטסניון
|
אז האתר שעשיתי למלא בו 7 עמודים והאתר שבו אני רוצה את הפרסומות שיהיה בקידוד UTF8? הבנתי, תודה רבה
![]() ואני כרגע קורא את מה שנתת לי, תודה רבה אחלה של מאמר Last edited by Opacity; 11-10-06 at 18:46.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום Off-Topic
|
כדי שיאשרו אותך אתה לא חייב אתר באנגלית...
אתה יכול להגיש להם אתר בעברית, ולהגיד להם שהוא באנגלית.. באימייל שישלחו לך הם יגידו שלא תקבל תמיכה על אדסנס לתוכן ששמת באתרים בעברית... וכמובן, UTF-8 שיהיה..
# 5 |
הוסטסניון
|
סבבה הוא UTF8, אז אם CSF.CO.IL יהיה UTF8 אני גוגל אדסנס יאשרו אותי?
תודה שוב. ואיך אני קובע איזה פרסומות ירוצו לי באתר? (ממה שהבנתי חייב לפתוח אתר באנגלית בתור התחלה) אני רוצה לדעת איך זה עובד... בכמה מילים לא במאמרים שלמים, שכבר הספקתי לקרוא כמה בנושא Last edited by Opacity; 11-10-06 at 20:01.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום Off-Topic
|
אם האתר בעברית, יופיעו סתם פרסומות בעברית.. מכל מה שיש בעברית...
(אם זה באנגלית, אז יבואו פרסומות באותו נושא של האתר..) הם יאשרו אותך גם אם לא תהיה UTF-8, פשוט כדי לשים את הפרסומות באתר בעברית את צריך UTF-8... אם לא הם לא יפעלו.. ושוב, לא, לא חייב אתר אנגלית...
# 7 |
הוסטסניון
|
אהה אוקיי, אז אם האתר שלי זה CSF.CO.IL והוא תומך UTF8 גוגל יאשרו לי את האדסנס?
בדוק? |
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
לא צריך שהוא יהיה תומך UTF צריך שהוא יהיה UFT אם אתה לא יודע לעשות אותו UFT8 תגיד ונעזור לך
ואם הוא יהיה UTF8 כן הם יאשרו לך אבל תזכור לרשום בשפה של האתר אנגלית אחרי זה לא שווה כלום כי אם תרשום בשפה עברית זה לא יאפשר לך |
![]() |
![]() |
# 9 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
יכול להיות בעברית.. רק בהרשמה תגיד שהוא באנגלית.. כי אם לא, תקבל רק אדסנס חיפוש...
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
מה הכוונה תכנים נוגדים לתקנון?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|