![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
מה זאת הגזענות הזאת?!?
היי...
הרגע חזרתי הביתה...נכנסתי לפורום וחבר שלי שולח לי לינק לאשכול שיורדים שם על רוסים... לא התייחסתי...יצאתי...ואז נכנסתי לאחד אחר...יורדים גם על רוסים וגם על מרוקאים... מה זאת הגזענות הזאת?!? הכל בגלל שחלק מהרוסים לא צמים?!? זכותם! לא בא להם! למה מי אתם שתגידו למי לצום?!? אותו דבר לגבי שאר העולם...לאף אחד אין זכות לומר לכם אם לצום או לא... אני לא צם...ו...חלק מהחברים שלי צמים...ו...אז הם צמים...זה לא אומר שאני חייב... זה שמשהו לא צם ואתם כן זו לא סיבה לבוא עליו : ציטוט:
|
|
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
עזוב ולדי :| יש כאלה :|
# 3 |
הוסטסניון
|
זה היה בצחוק !
אני לא זה שקלל אבל בטוח בצחוק אני לא רוסי אני לא צם והדלקתי חשמל אז ? ואתה רוצה להתקוטט ?? LOL קיצור כל מי שמקלל רוסים הוא גומיק לא להתייחס ! |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
ידוע שיש גזענות בישראל... זה לא חדש
וברור שלכל אחד הזכות להחליט אם יצום או לא :| (בתור דתי שצם) זה שיש כמה קיצונים לא אומר כלום על כל השאר.
![]() |
# 5 |
מ.תיכנות
|
עזבו, אצלי בכיתה אם מישהו טועה במילה, כולם צועקים "רוסי" :\
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
חבר שלי אשכנזי(פולני) והוא לא צם ואף אחד לא אמר לו כלום אז? צודק בחיי גזענות
|
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אממממ ולדי תלמד הם גזענים כי אתה לא צם ? אנחנו גזענים כי הם צמים
![]() פשוט לא מתייחסים וזה שאמר שהוא פירק רוסים אמממ אני לא אתפלא אם הוא הרביץ ל 2 ילדים בני 6 שהיו עם אופניים אם אלה היו רוסים רוסים ! אני לא רוסי אני חוזר ! אבל אם אלה באמת היו רוסים גם אם אתה היית עם ים חברים אה ועם סיגריה יא יצור ! היו פורקים אותך הרוסים ! רוסים סוסים עושים ניסים ! ידוע אנחנו ישראלים זה דרק ! מה שלא כמונו אנחנו שונאים ובגלל זה שונאים אותנו בכל העולם כל אחד חושב שהוא ערס (אפילו כשלא צריך להיות ערס) תיהיה ערס שמרביצים לך תיהיה ערס שמציקים לך לא שמשעמם ואתה עם חברים ! או שנולדת עם זה אני עם ים חברים איזה אפס אני זיין אם ה2 רוסים האלה לא פוצצו אותו הוא חזר בוכה ופה הוא שינה את זה חחחחחחחחחחח |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כמה שזה נכון ![]() |
|
![]() |
# 9 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אשכול טיפשי.
פעם הבאה תגיב באותו אשכול, אם פתאום יתחשק לך שוב לפתוח אשכול כזה...זאת תהיה אזהרה. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|