|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
האתר HelloMoto מחפש רשת אתרים להצטרף אליה
שלום לכולם. |קורץ|
יש לי אתר, שמו HelloMoto, והוא מתעסק ביצרן המכשירים הסלולריים "מוטורולה". בהתחלה היה רק פורום שפעל חודש ואז נכנס לפעולה גם האתר. בפורום יש כ-200 חברים רשומים, וכ-5400 הודעות. (הפורום עומד פחות מחודשיים על הרגליים) באתר ישנם כ-70 משתמשים רשומים. (האתר פחות קצת פחות מחודש) האתר והפורומים כוללים מדריכים והורדות בלעדיות, צוות תמיכה מצויין, עידכונים בכל הקשור למוטורולה ועוד הרבה. כעת, ע"מ לקדם את האתר, אני מחפש רשת אתרים שתסכים אולי בגלל הרעיון המקורי של האתר לצרף אותו לרשת (בהנחה שהיא תתעלם מהסטטיסטיקות הדי נמוכות למה שבדר"כ רשתות האתרים מבקשות). האתר עומד על שרת פרטי ויש לו דומיין עולמי. **צונזר** דרכים ליצירת קשר: מסנג'ר: the_sultan90@walla.com ICQ: 291590395 צום קל וגמר חתימה טובה לכולם. |קורץ| |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
שלום לך,
אני בעל רשת האתרים IL-Net נכנסתי לאתרך וצפיתי בו אך לא אצרפו למרות רעיונו המיוחד מפני שאתר נימצא על מערכת חינמית ולא ממש נוחה לפי דעתי אם האתר שלך היה עם מערכת מיוחדת שניבנתה עבורך והיה בו משהו מיוחד הייתי מצרפו למרות כניסותיו המעטות אך זה לא כך לכן לא אצרפו בתודה, שניר. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אחי השם דומיין שלך במקרה זה סלוגן שמוגן בזכויות יוצרים??
אני זוכר בפרסומות נראה לי שזה סלוגן ואסור לך לפתוח איתו דומיין - כדאי שתברר...
# 4 |
חבר מתקדם
|
זה השם של הרשת לא הכתובת דומיין
וד"א הכתובת דומיין זה סיומת net.il ולא il.net |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
חח, snir120 הוא דיבר לפותח האשכול לא אליך,
הוא התכוון שהוא חושב שhello moto זה שם המוגן בזכויות יוצרים, גם אני חושב שכדאי לבדוק את זה. |
![]() |
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
מערכת מוכנה, צונזר.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
לאלו ששאלו אם השם HelloMoto מוגן בזכויות יוצרים, אז כן הוא כן, אבל יש לציין שכתובת הדומיין היא Hello-Moto.net ולא HelloMoto.net .
בנוסף, אין לי רווחים מהאתר. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|