|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
בעיה במחשב שלי , תעזור לי בבקשה
שלום חברה, יש לי בעיה בכרטיס מסך ( MX 440 ) , הבעיה היא השמחשב נותן לי ריסטים בקצב זאת אומרת אני עובד על המחשב אפילו בWORD והוא נותן לי ריסטים אז יש לי שאלה ממה זה יכול להיות ? ואם יש דרך כלשהי לבדוק שזה מהכרטיס מסך? כי נמאס לי כבר .
תודה רבה לעוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
יש לי שני כרטיסי מסך כאלה.
המאווררים שלהם לא פועלים בכלל. אבל זה לא משפיע לי סתם ככה, רק שאני משחק למשל בקאונטר סטריק וכאלה אז המחשב עושה ריסט.. התוצאה של הריסט היא בגלל החום. מציע לך לבדוק את המאווררים. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
ריסט של המחשב, זה דרך כלל בגגל החום.
אבל לא בטוח שזה הכרטיס מסך שלך, תפתח את המארז, כשהמחשב דלוק, תבדוק עם כול המאווררים פועלים. תנקה את המאווררים ואבק, אחרי שתעשה את זה תבוא לכאן ותגיד עם עדיין יש לך ריסטים. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר פורום
|
אוקי , אבל הבעיה יכולה להיות הספק , יש לי הרבה דברים מחוברים למחשב : 4 מאוררים , כרטיס טלוויזיה , צורב DVD צורב רגיל,גרטיס רשת , כרטיס קולי חיצוני ועוד איזה 7 USB תפוסים אז מה אתם אומרים יש מצב לספק?
עריכה: ניקיתי את כל המאווררים בדקתי משחה טרמית בדקתי הכל אני לא מטומטם אבל אני מיואש נמאס לי כבר ושימנתי את המאוררים |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הריסט נובע מכך שהמעבד של המחשב מגיע לרמת חום גבוהה..
כמו שאמרו מעליי תנקה אבק ותנקה תמאווררים. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
חח..
היתה לי בעיה כזאת.. פשוט תוסיף מאוורר שמכוון לכרטיס שיקרר אותו. כל הסדרה הזאת של MX440 יצאה פגומה... אני עשיתי את זה ועכשיו זה לא קורה.. בקשר לספק זה לא קשור אליו.. יש לי 7 מאווררים ועוד מלא דברים והמחשב עובד כמו שצריך..
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
חחח זה יותר חשמל ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
בד"כ שיש טמפרטורה גבוהה המחשב נתקע. לא עושה ריסט.
הריסט עצמו יכול להגרם ע"י הרבה דברים כמו מעבד ישן, תקלות בזכרון, תקלות בדיסק קשיח, ועוד. תריץ memtest לזכרון ותראה אם יש שגיאות. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() ממעבד חלש יש איטיות זה הכל.. ודווקא שיש טמפ' גבוהה המחשב עושה ריסט, אבל זה טמפ' של המעבד בד"כ, לא בגלל טמפ' של כרטיס מסך. עריכה: הודעה 1066! 1066Mhz ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |