![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
Pelephone.biz
הדומיין "פלף אחד - ביזניז" פתוח להצעות.
מחפש יזם לפיתוח הפוטנציאל. גם הצעות קנייה התקבלו בברכה. גל. linux_r@bezeqint.net (תאריך תפוגה: Thu Sep 27 23:59:59 GMT 2007) |
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
לא ממש אהבתי את הדומיין
אם לא היה את הe בסוף הוא היה מעולה אבל אם אני רוצה להיכנס לאתר שוב יהיה לי קשה לזכור שזה עם e בסוף ד.א גם אני שראיתי את האשכול הזה מהאינדקס חשבתי שזה בלי e ואם הייתי רוצה אחר כך להיכנס לאתר לא הייתי מוצא
# 4 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אוקיי אני יסביר: המונח פלאפון שייך בעצם לחברת "פלאפון". חברת "פלאפון" הייתה החברה הראשונה בישראל שהציעה שירותי טלפונים ניידים ולכן אנשים רבים אימצו את השם "פלאפון" כשם לכנות את המכשיר. המילה פלאפון הפכה למונח שכולם משתמשים ובעצם למילה נרדפת לטלפון נייד וטלפון סלולרי , גם למכשירים מספקים אחרים. דוגמא לכך - שימו לב שOrange ו Cellcom אף פעם לא משתמשים בפרסומות ובאתר אינטרנט שלהם במילה "פלאפון" אלא ב- מכשירים , טלפונים ניידים וכדומה.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
Guest / אורח
|
בקיצור, הוא לא שווה כלום , לא בארץ ולא בחול.
ועוד BIZ על הפנים |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה לא שזה לא שווה כלום.. פשוט אתה לא מבין כלום.. כל הביקורות חסרות הטעם האלה לא עוזרות לאף אחד , אז פשוט אל תגיבו אם אין לכם משהו להגיד.. biz אולי הדומיין הכי טוב לעסקים , הוא ו com . במקרה הזה biz לא כל כך מתאים , בגלל שאי אפשר לפתוח עסק בשם פלאפון .. וכאן אנחנו חוזרים לאותו סיפור.. Last edited by sport; 30-09-06 at 10:45.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|