|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שלום חברים, אני חדש כאן
שלום חברה,
אני חנן מפתח אתרים בשפות הבאות: PHP, ASP, HTML, JS, MYSQL. האתר היצוגי שלי הינו: webox.org אם כי יש שם אתרים שלא מופיעים בגלל שהם הורדו מהרשת. בניתי עד לא מזמן 2 אתרים בינלאומיים חדשים להלן הלינקים: Oplag.Com HumorShip.Com תנו לי חוות דעת בבקשה ![]() חג שמח ושנה טובה לכולם. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
חמוד ... אבל לא יודע למה יש לי נתייה להאמין שאתה לא עשיתה אותם...(סלח לי בבקשה אם אני טועה)
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
חח אתה טועה, זה אני עשיתי אותם והם מנוהלים על ידי...
אני מקים אתרים בינלאומיים יותר, יש בהם אחלה כסף! ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
קודם כל ברוך הבא,
דבר שני לא נראה לי שזה פורום מתאים להציג את עצמך דבר שלישי..היה לך פתיח לא כל כך מוצלח ![]() הרבה אנשים נתנו לך קרדיט מקווה שאתה באמת שווה את זה... מקווה לראות מה אתה יודע בעתיד... |
![]() |
![]() |
# 5 | ||
Fatal Error
|
ציטוט:
ו SQL היא שפה סטנדרטית לעבודה מול מסד נתונים. יש לה "פיתוחים" כמו למשל tsql בעבודה מול sql server בעיקר. ככה שבסופו של דבר, המשפט הזה שרשמת די שטותי ויש עוד הרבה כאלו באתר שלך. אף פעם אל תנסה להוציא את הלקוח אידיוט כי בסופו של דבר אפשר לברר את העניין הזה ציטוט:
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא מנסה להוציא את הלקוח אידיוט מכיוון שאינני לוקח אנשים לתכנת להם. webox.org לא נועד לתכנת ללקוחות המעוניינים בתיכנות כך שאני לא מוציא שום לקוח אידיוט.
מלבד זאת, מומלץ לירשום באתרים יצוגיים את שפות התיכונת שאתה עובד בהם על מנת שידעו עם מה אתה עובד, זה כמו שתגיד "בשביל מה צריך לציין PHP או ASP" שניהם עובדים תחת מערכות הפעלה שונות. RS324: ראיתי את הביקורת זה למה נירשמתי ומשומה אני לא יכול להגיב. הבחור התעצבן מזה שגביתי לו כסף על דומיין שהוא רצה ולדעתי די הוכח שם, שהוא שקרן לא קטן. ותודה.
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
אהבתי :], ברוך הבא לפורום :]
# 8 |
הוסטסניון
|
ברוך הבא, אתרים מרשימים, איך אפשר ליצור איתך קשר?
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
היסתכלו בחתימה
היסתכלו בחתימה את הפרטים שלי
![]()
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |