|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
מבקש הצעות למפרט למחשב PC
שלום
אולי קונה מחשב שולחני במקום מחשב נייד אז אני צריך מפרט טוב שיריץ משחקים חדשים בקלות על הגדרות גבוהות תקציב : 6,000 הגדרות בסיסיות: מעבד 3.0/3.6GHz (אני לא ממש מתמצא בקאצ' אבל שיהיה הכי טוב) (וכמובן אם יכנס לתקציב) כרטיס זיכרון 1/2/3 GB (אם זה יכנס לתקציב כמובן) זכרון כרטיס מסך 512MB / 256MB (בעדיפות 512 אבל אם זה לא נכנס בתקציב אז 256MB וכמובן שלא יהיה רק זיכרון טוב שיהיה גם כרטיס מסך טוב שיחזיק) צורב DVD (קורא + צורב) דיסק קשיח 80/120 GB (סאטא SATA גם בזה אני לא מתמצא אבל שמעתי SATA טוב) מסך LCD טוב ועמיד (LG) כרטיס קול טוב (לא חייב משהו ממש מצויין אבל Creative חובה) מערכת קירור טובה אם שחכתי משהו בבקשה לציין תודה לכם ושיעמוד בתקציב.. תודה. |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
הנה מפרט:
![]() אין לי ממש כח וזמן לציין מה יש בו, כי אני כרגע חצי ישן -.- (לא ישנתי מאתמול) אבל מחר. ד"א, כי אני מת כבר לישון ומהרתי יתכן שיש כמה פאשלות, אם מצאתם אחת אנא תקנו אותי. |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
קודם כל ביקשתי 3.0GHz
וכרטיס זיכרון 1GB מינימום (יכול להיות שאני יקנה 512MB נראה) וזהו אשמח אם תוכל לתקן ולתת לי מחייר |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
מה ש-losnir הציע לך, הכי מומלץ. מעבד מהדור החדש. |
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
רגע אתה רוצה להגיד שה1.84GHz
הזה יותר טוב מ3.0GHz? |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אממ....
כן.
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
המעבד הכי חזק שיש (X6800) הוא במהירות 2.93 ג'יגה הרץ והוא לא רואה אף אחד ממטר. במילים אחרות אינטל כבר הוסיפה הרבה טכנולוגיות למעבדים שלה שה-GHZ הוא כבר לא הדבר החשוב ביותר. למשל הליבה הכפולה, HT ויש עוד איזה 3-4 טכנולוגיות. לעומת זאת פעם מה שהיה קובע אם מעבד הוא טוב או לא זה המהירות שעון שלו (GHZ) היום זה כבר לא ככה. מעבד Core 2 Duo למשל ה-E6300 יכול להביא ביצועים כפולים ממעבד Pentium 4 עם 3.7 ג'יגה הרץ. וזה בגלל שהמעבד E6300 הוא חדש מאוד והפנטיום 4 הוא ישן ולא מכיל טכנולוגיות רבות. חות מזה שה-E6300 לא צריך קירור חזק כמו שהפנטיום 4 עם 3.7 ג'יגה הרץ צריך, מעבד פנטיום 4 עם 3.7 ג'יגה הרץ בלי קירור לפי דעתי ישרף. לעומת זאת ה-E6300 לא צריך קירור חזק בכלל עקב מהירות השעון שלו וחוץ מזה שהוא צורך קצת חשמל. - אלי. |
|
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
בעיקרון במעבד הזה יש טכנולוגיות רבות יותר ורוחב פס יותר גדול, ככה שכבר ממזמן המהירות שעון של המעבד לא קובעת. 2) יש לך שני סטיקים של 512, פעם הבאה תלמד לקרוא. |
|
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
תודה לכולכם
חבר שלי עשה לי מפרט הנה תמונות: ![]() ![]() איך הוא ואם הוא שווה יותר מזה שהציעו לי פה? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|