|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
מדריך למתחילים ב #C
זה המדריך הראשון שלי ...בשפה #C או בשם השני c sharp
שפה שפותחה ע"י מיקרוסופט...די חדשה בערך בשנות ה 90 והתחילו עכשיו חלק מהביתי ספר להכניס אותה לבגרות במקום פסקל העתיקה שפה זאת משתמשת בטכנולוגיה של Object Oriented Programming או בעיברית "תכנות מונחה עצמים" להסביר על המונח ניתן לעיין כאן בשפה זו אנו יותר נשתמש באפשרויות ובספריות שמתכנים יצרו לפנינו וזה מה שהופך את השפה ליותר קלה ונוחה אז נתחיל קודם כל השורה הראשונה ב C היא using System שורה זאת בעצם "פותחת" ספריה כלשהי בזיכרון של השפה הזאת זוהי סיפרה שתעזור לנו במהלך כל התוכנית,יש בה קודים פונקציות וממש "הר" של חומר מאחוריה שיעזרו לנו בהמשך השורה הבאה היא class Name ה class זה בעצם ה"הקדמה" לשם שאנו נותנים לתוכנית או בהסבר אחר: כאן אנו מכריזים על המחלקה וה Name זה השם לדוגמא: בקוד class Name השם של התוכנית יהיה Name ואז יבואו סוגרים פתיחה PHP קוד:
PHP קוד:
בנתיים קבלו את זה כמובן מאליו ואז יבואו סוגרים פתיחה PHP קוד:
ובסוף 2 סוגריים של סגירה PHP קוד:
והשניות סוגרות את ה class הנה קוד ראשון לדוגמא PHP קוד:
בשורה השניה קראנו לתוכנית Nerya בשורה ה3 שמנו סוגרים לפתוח את התוכנית בשורה הרביעית זהו אוסף של הפונקציות שבהם אנו לא נגע בנתיים בשורה 5 סגרנו את הסוגריים של הpuclic בשורה 6 סגרנו את הסוגריים של ה class ...או אם תרצו זה הסוגרים שסוגרות את התוכנית למי שמכיר פסקל זה מקביל ל end; בין שורה 5-6 יבוא גוף התוכנית במדריך הבא נסביר על משתנים,קלט ופלט של משתנים עכשיו הבקשה הכי חשובה...השקעתי במדריך הזה לכן בבקשה לא להעתיק לשום מקום אלא אם כן פניתם אלי וקיבלתם אישור...אחרת זה גנבה וגם ממש לא יפה תגובות אנשים Last edited by נריה; 19-09-06 at 11:30.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
קשה להגיב, כי אתה פשוט מטעה אנשים. יש דברים שגויים במדריך הזה.
וזה עוד בלשון המעטה ועדינות בשביל לא להעליב. בצורה ברורה יותר, רוב מה שכתוב שגוי, לא נכון, ומראה על חוסר הבנה בC#. Last edited by omaniusd; 19-09-06 at 11:05.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
שום דבר לא שגוי בו הוא בסדר גמור בדקתי אותו והרצתי אותו לפי ההסברים שלי
הכל בסדר |
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
הבאתי מידע נכון....
ולמתחילים הוא יספיק בהחלט-לא דייקתי בדברים מסויימים כי זה סתם היה מסבך במדריכים הבאים אני יותר יפרט ויסביר במדיוק יותר לא התחלתי להסביר על הפונקציות שמאחורי ה PUBLIC וכל זה אבל ההסברים החשובים שכן נתתי הם נכונים אם לדעתך לא אתה מוזמן לעזור לתקן במקום לאמר שגוי כי זה לא בידיוק עוזר |
![]() |
![]() |
# 6 | ||||||
Fatal Error
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
בנוסף, ההזחה של הקוד הזה נוראית, אני מקווה שאתה לא באמת מתכנת ככה. לא פותחים סוגר מסולסל (}) בשורה חדשה, אלא בהמשך לשם המחלקה או לפונקצייה. משתמשים בהערות וכיו'. זרקת מושגים לאוויר כמו OOP ולא הסברת מה המטרה שלהם בכלל. לא הסברת איך מריצים את הקוד... ותגיד, אתה יודע בכלל #C? זה לא נראה ככה.. ובאמת שאין מה להעתיק מהמדריך הזה, כי אפילו פלט התוכנית לא תחזיר ..
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אוקי אז ככה לגבי 1
בספרים של ההסברים שלה רשום C# אבל השם שלה הרגיל זה C שארפ אפשר לקרוא גם ככה וגם ככה וזה לא ווינדוס זה מיקרוסופט.... 3. תקנתי באמת היה לי שם טעות 4. אתה שם לב מה אתה אומר? זה כן סוגרים של סגירה.....הם סוגרות את ה2 הראשונות 5. שוב אני יאמר אני יסביר על זה פעם אחרת פשוט לא צריך לדעת את זה בהתחלה 6. כן באמת בכל מקרה נתתי קישור לוויקיפדה להסביר את המונח OOP Last edited by נריה; 19-09-06 at 11:21.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כותבים class. אפילו בדוגמאת הקוד שלך כתבת ככה. השם שאמרת שהוא יהיה "השם של התוכנית" הוא השם של ה class, לא של התוכנית. .NET יצאה לשוק ב2001 אם אני זוכר נכון. זה לא שנות ה-90. שום דבר לא "סוגר את ה public". מדובר רק במציין גישה, אם כבר, זה סוגר את המתודה. מעבר לזה, שנראה לי שאת רוב התוכנית שכתבת, אתה בעצמך לא עומד מאחוריה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | ||||
Fatal Error
|
ציטוט:
זה כמו שאגיד: יש שפת תכנות JavaScript או בשם השני שלה תסריט קפה.. ציטוט:
ציטוט:
PHP קוד:
ציטוט:
![]() |