|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
ביקורת על חברת שרתים (יאללה סולחה !!)
שלום לכולם .
החלטתי לפתוח את האשכול לכבוד אייל שרתים . אז ככה אני מצטער לגבי הביקורות הרעות שרשמתי על חברתו , אולי טעיתי לגבי מה שרשמתי בעבר . אבל כיום אני יודע שעשיתי טעות גדולה . הבנאדם כל כך טוב שאיאפשר לתאר , טעיתי לגבי כמה דברים לגביו אבל אתם יודעים איך זה שבנאדם מתעצבן שום דבר כמעט לא עוצר אותו . אייל אני מצטער על כך שפגעתי בך ובחברתך . אני מאחל לך ולחברתך בהצלחה .
חסום
|
ציטוט:
:qqb015: |
|
![]() |
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אייל באמת אחלה בנאדם באופן כללי, ואתה צודק שאני בכל אופן עצבני קשה מאוד לעצור אותי..חחח ![]() יום טוב. |
|
![]() |
# 4 | |
חסום
|
ציטוט:
אבירן בדיוק רשם לי באיסקיו גם על חומוס אחלה חחח. |
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
יאללה סולחה!
|
![]() |
# 6 | |
Guest / אורח
|
ציטוט:
יאללה סולחה, וואלה סבבה.. (איך עושים כאן פונטים בערבית?) :qqb003: היום יוצא לך לראות את הצד שני(לא כולם זוכים), וובס אי אל תגיע רחוק, אם זה מנחם אותך בגילך לא ידעתי רבע ממה שאתה יודע, ככה שתהייה אופטימי. חסר לי כאן ליאור - אקסטרים סרב, והאמת גם משה - דיגיטק יכול להצטרף (בהתחשב באיפוק הייחסי שהפגנתי בשבוע האחרון). il |
|
![]() |
# 7 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
הרגשתי כל כך לא נעים שיש ריב בנינו אני אוהב שיש רק שלום . אבי יודע את זה :qqb014:
# 8 |
חבר וותיק
|
בוקר טוב אליהו ,אייל אחלה בן אדם ,עזבו אותו.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
למה חומוס אחלה?? זה צבר!!!
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|