|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
Traveler טיולים בארץ
עונת הטיולים החלה וזה בדיוק הזמן להשיק את האתר החדש שלנו,
Traveler טיולים בארץ, טיולים בעולם - מדריך טיולים מקוון. נשמח לשמוע את דעתכם על האתר. ![]() כתובת האתר : http://www.traveler.co.il/
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחלה..
רק לדעתי תורידו תפירסומות של GOOGLE... לא יודע לא מתאים... זאת דעתי לפחות |
![]() |
# 3 |
кто ты?
|
נחמד ביותר!
![]() בהצלחה ![]() הפירסומות קצת מקשות על קריאת התוכן... |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אחלה אתר , מעביר את המסר באופן ברור , ניווט מאוד קל , הרבה מאוד מידע [ואני 'משער' שתעלו עוד מידע לאתר] .
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
הפרסומות מוגזמות ..
נראה כמו אתר שפותחים ב-Blogger רק כדי שגוגל יאשרו אותך |
![]() |
# 6 |
Rar.co.il
|
יהיה נחמד מאוד אם תעשו אפשרות לראות רק מסלולים ברמת קושי מסויימת.
סה"כ האתר נחמד מאוד ונוח, בהחלט שימושי מאוד אני מניח שאני אשתמש בו במהלך השנה. למי שאמר להוריד את הפרסומת, יש לי שאלה- למה? זה לא אתר שמנסה למכור מוצר מסויים (במקרה שלנו- כרטיסי טיסה/כניסה וכו...), אין שום סיבה שלא יהיו פרסומות באתר כזה. מה שכן, יש יותר מדי פרסומת זה קצת מקשה על הגלישה. בהצלחה.
תודה על תרומתך.
|
יותר פירסומות ממידע
אין בעיה שאתה שם פירסומות אבל חוץ מזה אני יותר לא מוצא כלום באתר... |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
יותר מידי פרסומות אין, יש בסך הכל 3 בלוקים בראש העמוד ( בדרך כלל ) בצד העמוד, וליד התוכן של המאמר. אולי יש תחושה שכזו מכיוון שהאתר נכון להיות מכיל יותר תוכן טקסטואלי מאשר תמונות - בקרוב גם תמונות יתווספו למאגר שלנו.
BHXHUI, תודה על הערה הבונה - אולי גם נשתמש בה ביום מן הימים. אלכס, אתה לא מוצא כלום ?! יש כרגע 49 מאמרים - אני חושב שאם תקדיש עוד 5 שניות בצפייה בעמוד הראשי, תוכל לראות חשיפה של 15 מאמרים מתוך ה - 49.
הוסטסניון
|
יפה מאוד בהצלחה...
|
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
האתר נראה נחמד מאוד!
העיצוב קצת פחות לדעתי, אם תרצה אני אעצב לך ללא תמורה עיצוב קליל חדש. אב עידן, עוד לא ענית לי למייל, אני אשמח לקבל תשובה. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|