|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקרות על Webox.org - חנן הסיס
שלום לכל חברי "הוסטס".
שמי אור פלג , אני כשנתיים בתחום ההוסטינג ובשנה האחרונה הייתי בקשר חברותי\יחסי עבודה עם חנן הסיס , מתכנת ומנהל את חברת WEBOX.ORG. אוקיי ברצוני להזהיר את חברי הוסטס מבן אדם זה , חנן הוא נוכל. חנן הוא מתכנת מעולה , ועושה עבודות מרשימות , אך מצד שני הוא גונב עיצובים ממעצבים לאחר ההבטחה הקבועה אליהם "נפתח אתר , במידה ויצליח נתחלק ברווחים". הרבה מעצבים ואנשים נפלו בפח אצל אדם זה , ואני החלטתי לעצור זאת. אני עבדתי תחת חנן בחברת איחסון , במשך כ10 חודשים הייתי נציג מכירות , תומך בלקוחות ומשקיע מזמני על מנת לקדם את חברתו של חנן , בתמורה לעבודה הנ"ל קיבלתי ריסיילר ללא הגבלה , ועליו ישבו שלל הלקוחות שתמכתי בהם. קיבלתי אישור מבעל החברה , לא מחנן (חנן התנגד לכך) להריץ שרת משחק ואתר שאני צריך , אך בחרתי לא לעשות זאת , כי רציתי רק לקדם את החברה לא מאינטרס אישי אלא שראיתי שבעל החברה הוא אדם נפלא . לפני כחודשיים רציתי להקים אתר , וחנן היה בעל דומיין מתאים שפג תוקפו , פניתי לחנן בבקשה לשלם אולי את 100 השקלים על מנת לחדש את הדומיין (דומיין ישראלי). מהלך השיחה : קוד:
Date : 19/08/2006 Time : 18:04 To : Or יפריע אם אני אחדש אותו? Date : 19/08/2006 Time : 18:04 From : Hanan ממש לא. Date : 19/08/2006 Time : 18:04 From : Hanan וזה לא חידוש, זה כבר את הצריך לקנות אותו Date : 19/08/2006 Time : 18:06 From : Hanan החידוש עולה קודם כל 180 שקלים ידידי. באותו הרגע לאחר שהבנתי הרבה זמן מי הוא חנן אמרתי לו שאני חושב שהוא שקרן , צבוע ואינטרסנט , ונפרדו דרכינו. עם בעל החברה נשארתי בקשר מאוד מאוד חברותי , כי כמו שציינתי קודם לכן הוא בחור נפלא. חנן לפני כחודש-חודש וחצי פנה למעצב העונה לכינוי Firkinalar במטרה שיכין עבורו עיצוב , בתשלום , העיצוב הוכן וחנן אמר למעצב שהוא לא מעוניין בעיצוב אך בעצם חנן גנב את עיצוב הנ"ל ותיכנת אותו והאתר עלה. אני לא ידעתי כלל והתרשמתי מעיצוב האתר ודיברתי עם המעצב בנוגע לעיצוב שרציתי לרכוש ובשיחתינו התברר לי שהעיצוב שהוכן לחנן עדיין למכירה כלומר המעצב לא יודע כלל שחנן גנב לו את העיצוב ללא תשלום. מה שרציתי להעביר באשכול הנ"ל זה ששמרו מרחק והזהרו מחנן , הוא פונה אל אנשים כאדם רציני ואמין , אך הוא בעצם לא יותר מאשר נוכל . חג שמח , שנה טובה. -אור. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
חבל לשמוע..
האם יש לו משתמש בפורום הזה? האם אפשר לזהותו איכשהו?
חבר מתקדם
|
מהיכרות קצרה עם הבחור התרשמתי,
אך לאחר הביקורת הרושם נותר קטן מאד . |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
עצוב לשמוע חנן רשום בפורום? אם כן תשלחו אותו לפה..
שנה טובה ומתוקה חג שמח |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שלחתי לו את ההודעה הבאה לאחר פירסום האשכול : Date : 21/09/2006 Time : 15:08 To : Or http://hosts.co.il/forums/showthread...373#post339373 המטרה שלי היא שאתה תפסיק להפיל אנשים בפח שלך. מקווה הביקורת שלי תלמד אנשים אחרים להזהר מחנן , כי קל מאוד ליפול בפח , הוא נשמע רציני ואמין מאוד כמו שציינתי בביקורתי עליו. -אור. |
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
קצת סדר בבלאגן
קודם כל ידידי, לגבי הדומיין זכותו לגבות כל סכום שהוא חפץ בו בשביל חידוש עבורך,
אתה בתור אחד שמעוניין בדומיין שהיה לחנן צריך לקפוץ על המציאה כי הוא יכל לחדש אותו לעצמו. זה לגבי הדומיין. עכשיו לגבי העיצוב, תן לי להבהיר לך כמה דברים. ראשית אני מכיר את חנן 3 שנים ואנחנו חברים מצוינים ועובדים ביחד המון. חנן ממש לא מנסה להפיל מעצבים ולא להיות נוכל. נתחיל בעובדה ש-Firkinalar הוא זה שפנה לחנן במטרה לעבוד אתו באופן קבוע, והסכים לעבוד ולעצב לחנן ללא תשלום. הילד הכין עיצוב ושלח את הפיאסדי לחנן בכדי שיתכנת אותו ורק אחרי עיצוב נוסף ש-Firkinalar הכין, חנן חתך את הקשר ביניהם (לבקשתי). חנן אמנם תכנת את העיצוב ש-Firkinalar הכין אך לא פירסם אותו, ואני חושב שזכותו המלאה להשתמש בו, Firkinalar לא יכול להציע את העיצוב למכירה לאחר ששלח psd לחנן. לכן לא מדובר פה בגניבה, אם הוא כל כך מתעקש אז תרשה לי לעדכן כי מעצבי webox כרגע בעיצומה של עבודה על עיצוב חדש, כדי ש-Firkinalar לא יבכה חלילה... בכל מקרה, שיהיה ברור שלא היה כאן שום ניסיון לרמות אף אחד. וידידי, אם יש לך בעיה אישית חנן, אתה מוזמן לפתור אותה בשיחת טלפון ולא לחתוך דברים שלא היו ולא נבראו, יום טוב שיהיה לכם אגב, שם המשפחה זה עסיס ולא הסיס... ![]()
Last edited by prinstyle; 21-09-06 at 14:51.. |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
אלירן אני יודע שאתה עובד המון עם חנן ואתם חברים.
אתה מעצב הוא מתכנת אך אל תנסה להגן על חברך , הוא בעצם נוכל. הוא גנב את העיצוב אם הוא בחר לא לשלם העיצוב אז לא אמור להיות מוכן. חנן העלה את האתר , האתר עלה וגם עובד. אל תשקרו לאנשים כדי להציל את ה"כבוד" שאין לו , הוא פשוט נוכל זול ואדם רע. הוא מנסה כל הזמן להפיל אנשים בפח , ולזה אני לא אתן לקרות יותר . אם אני נפלתי ומעצבים אחרים נפלו גם כן , אני לא אתן לזה לקרות יותר , כל מי שיקרא את האשכול הנ"ל יבין בדיוק מי הוא חנן הסיס. אין לי שום יחסים איתו מאז שניתקתי את יחסי איתו , ואני לא מתכוון לחדשם רק בגלל סוג האדם שהוא. שיהיה לך חג שמח ושנה טובה. -אור. |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מיוזמתו וביקש לעבוד אתו ולעצב לו, חנן לא פנה אליו. Firkinalar עיצב לחנן 2 עיצובים והקשר הסתיים, הקובץ psd של העיצוב הראשון נשלח לחנן בהסכמה, אין פה שום גניבה, Firkinalar גם לא יכול למכור את העיצוב אחרי שהוא שלח את ה-psd לחנן. ושוב, עסיס ולא הסיס ![]()
# 9 |
חבר בקהילה
|
על מה אתם מדברים?
קודם כל אני פניתי לחנן, הוא ביקש ממני עיצוב בחינם, עיצבתי לו והוא הדגיש ש-"עם אני ארצה תכנות לאתר כלשהו לדבר איתו הוא יעשה לי בחינם". רבנו (לא משנה איך) והוא אמר לי ישר בלי שאני דיברתי על העיצוב, הוא אמר לי "ואת העיצוב שהכנת עבורי אני לא אעלה". אז אל תגידו סתם דברים שעיצבתי בתשלום או דברים כאלו... |
![]() |
# 10 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לפי מה שאני יודע יש עיצוב חדש בדרך, ככה שאני לא מבין מה הבעיה, כל עוד הוא לא פירסם לאף אחד את הכתובת, אין בעיה
|
|