![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
בעיה עם utf-8
יש לי מערכת מסויימת עם קבצי tpl
עכשיו הפכתי את הקבצי tpl האלה ל utf-8(שמירה בשם בנוטפאד ובחירת קידוד של utf-8) כל הקבצים מציגים את המילים בעברית והכל עובד טוב חוץ מקובץ אחד שברגע שאני משנה אותו ל utf-8 הוא הופך את כל האתר. הוספתי את התג rtl ב header(כי המערכת באנגלית) אבל ברגע שאני מעלה את הקובץ הזה אז הוא הופך לי בחזרה את האתר למצב הקודם שלו,כאילו מבטל איך שהוא את התג rtl. מה אני יכול לעשות איתו? איך אפשר לימנוע את זה? תודה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אני חושב שאם תראה פה את הקובץ זה יעזור לנו לעזור לך....
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
כי אני שמרתי אותו כ utf-8 וזה לא עזר,אז אם למישהו יש פיתרון אחר אני יכול לישלוח לו את הקובץ שינסה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
בכל מקרה אין טעם סתם לפרסם את זה פה,מי שחושב שיודע מה עושים אז אין לי בעיה לישלוח לו לפרטי. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אני מכיר את הבעיה
זה קורה משום שקידוד UTF מוסיף לעמוד תו למעלה אשר כאשר אתה מציג את האתר בUTF התו בלתי נראה זה כמו שתנסה לעשות לאתר DIR = RTL ותשים מעל כל זה אות אחת באנגלית לא מצאתי שום דרך לסדר את זה, ההצעה היחידה שלי אליך: כאשר אתה עובד עם UTF תעבוד עם קבצי שפה וככה לא תצטרך להמיר את כל קבצי הTPL שלך, פשוט תשאיר אותם כANSI ובמקום הביטויים הקבועים תשים את משתני השפה שנמצאים במערך או בקובץ אשר רק הוא מקודד בUTF וככה תימנע מהבעיות האלה אני אישית לא מצאתי דרך לעקוף את תוספת התו הזאת ואני בספק אם זה אפשרי אם יש לך שאלות נוספות בקשר להצעות אתה מוזמן לשאול
# 7 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אני אנסה בהזדמנות, תודה
אז זה הפתרון שלך, תוריד NOTEPAD2 וזהו חח
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() notepadd++ זה כלי הרבה יותר נוח..אבל היתרון היחידי של NOTEPAD2 עליו זה האפשרות להוריד את החתימה של UTF... http://www.flos-freeware.ch/notepad2.html |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
ידוע, ++ הרבה יותר נוח בכתיבה ובהכל, אבל הוא לא פותר אותך מהחתימה של הUTF, לא ידעתי שהNP2 מבטל את החתימה, טוב לדעת
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|