![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
קונה מחשב|מפרט
מה עדיף מהמעבדים האלו?
Core™2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache Core™2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache לוח אם Asus P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E DDR2 667 512MB Kingston x2 שתי כאלה שזה 1 גיגה כרטיס מסך וואלה אני לא יודע כל כך מה לקנות אבל חשבתי על זה Galaxy 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E הוא עולה 700 שקל כל השאר יש לי כבר קנוי מה לשנות? אני מעדיף לא לשנות אני מעדיף אם תוכלו להגיד לי מה עדיף מהמעבדים ואם זה מחשב חזק *אני לא מעוניין בAMD בשום מצב* באתר הזה תוכלו למצוא את החלקים ולהראות לי מה הכי שווה לקנות www.ksp.co.il Last edited by Tal_221; 04-09-06 at 20:35.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אם אתה מעוניין במעבד איכותי מהסידרה החדשה צור קשר בפרטי.
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מחשב פצצה |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
כמובן לביצועים טובים יותר עדיף לך את המעבד מהסידרה החדשה Core 2 Duo E6400 שהוא מביא ביצועים אדירים. הרבה יותר מה-Pentium D. אם אתה לא כ"כ מבין בחומרה, ואתה מסתכל על כמות הג'יגה הרץ שיש ל-Pentium D שזה כמובן 3.4Ghz אז אתה טועה. מעבדי Core 2 Duo צורכים פחות חשמל, הם מהירים יותר ומכילים הרבה טכנולוגיות חדשות שאין ב-Pentium D, וחוץ מזה שההנדסה שלהם מתוחכמת מאוד לעומת המעבדים של הפנטיום. זה בכלל לא אותה רמה. במיוחד שמדובר ב-E6400 ולא ב-E6300 שהוא החלש יותר מביניהם. למרות שההבדל בין ה-E6400 ל-E6300 לא גדול כ"כ ואף ההבדל הוא רק ב-GHz, ה-E6400 יביא לך עוד קצת יותר, כלומר ביצועים קצת יותר מהירים מה-E6300 שזה יכול להיות משמעותי. אבל אם אתה מעוניין ב-Overclock נראה שה-Pentium D יביא לך ביצועים גבוהים יותר בגלל ה-GHz שלו, אבל דווקא בזה אני לא בטוח ולכן השאיר את זה למשהו אחר להגיד לך. בקשר ללוח אם, תיקח את ה-965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E שהוא עולה ב-100 ש"ח בדיוק יותר. ויש לו תמיכה טובה ב-Conroe (כלומר ב-Core 2 Duo) והזיכרון שלו מגיע לתדר של 800 DDR II (שיכול להיות שבעתיד עם ה-Vista יהיה לך צורך בכזה זיכרון. במיוחד שהיום כבר תדר 667 הוא כבר לא משהו רציני.). הדבר לא הכרחי ואינך חייב לעשות זאת. רק שלפי דעתי כדאי לך אותו יותר, חוץ מזה שהלוח אם שבחרת הוא של Asus שהיא חברה איכותית בעלת שם טוב, אך הלוח אם לא ממש טוב. בקשר לזיכרונות, בגלל הלוח אם החדש שהחלפתי לך והתמיכה בתדר 800 DDR II תקח שתי זיכרונות 512MB TwinMOS TwiSTER שהם בתדר 800 ושניהם יעלו לך 1100 ש"ח. כרטיס מסך לא משהו, תשקיע עוד מאה ש"ח ותקבל את אותו אחד רק ב-790 ש"ח, קנה את ה-7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E. וזהו, לפי דעתי ככה המחשב שלך יהיה מהיר יותר, ויביא ביצועים הרבה יותר גבוהים. דרך אגב, בקשר לזיכרון בתדר 800, אני לא יודע אם יש צורך בו בגלל שאני לא יודע מה אתה רוצה לעשות עם המחשב שלך, אבל דמיינתי לעצמי שאתה רוצה לעבוד על פוטושופ, מקרומדיה פלאש, אימיול, קאזה, מסנג'ר ואייסיקיו פועלים ברקע באותו הזמן, ואולי אתה משחק במשחקים. Last edited by Homies; 05-09-06 at 00:08.. |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תודה על המידע אני כנראה ישנה כרטיס מסך למה שאמרתה אבל בתכלס יש הבדל בין יצור כרטיסי המסך למשל Asus או Galxy? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אולי תתן תקציב מדויק, אני יבנה לך מפרט מצויין, והסברים לגבי החלקים.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
תמתין לשוסטר...
תקבל תשובה (ארוכה) ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אבל דרך כלל ההבדל הוא במה שהכרטיס מגיעה, בחברות יותר מובחרות מקבלים, דיסק המכיל משחקים, ועוד כמה שטויות. אבל הכרטיס מסך, הוא ממש אותו כרטיס. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
ומשהו חשוב מאוד
האם המפרט הזה יריץ את כל המשחקים על הגדרות גבוהות?? למשל באטלפילד 2 על הגדרות גבוהות או DOOM3 |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|