|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
דירוג מסחר: (0)
|
זקוק לעזרה בבחירת דומיין ושם
ברצוני לפתוח עסק דומיינים הכל קייים וזמין
מלבד דבר אחד בסיסי אך חשוב שם ודומיין כמובן אני חושב ללכת על COM מכיוון שזה ברור כאילו הכי מתאים אבל אין לי בעיה לאחרים העסק יעסוק במיכרת דומיינים בלבד מכל הסוגים ומכמה ספקיות אשמח לעזרה בתודה דן ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
www.my-hosting-is-sucks.com
עזוב אותך מזה היום. העסקים שמתחילים היום, ולא מושקעים בצורה ממש רציני(תקציב רציני.) נופלים. בכל מקרה, אם אתה עדיין בעניין אז: www.hostms.com לא בדקתי אם הוא זמין. |
![]() |
![]() |
# 4 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
כמו בפורום אחד אני מפרסם מכרז פתאום בא מנהל האנשים האלו ששמספימים לכל מקום שהם באים במבצעים מחורבנים ואומר לי שאני עוד ילד קטן שמנסה לעשות כסף מאיפה אתה יודע שעסק שלי לא הולך להיות מושקע אה? אני כבר בתחום כמעט שנתיים אני מסתובב פה רואה איך עסקים קמים ונופלים פתחתי חברה רק עכשיו למרות שהיו לי את המשאבים זמן רב לפני בגלל שלדעתי אני מוכן לזה ויש לי הכל אז אנא ממך תחשוב פעמיים לפני שאתה אומר משהו ציטוט:
למרות שהוא תפוס DMNsell.com אמממ זה נחמד גם פנוי אבל נשמע קצת כמו AFTERMARKET (דומיין שמישהו קנה ומוכר ביותר) DMN זה קיצור מקובל לדומיין או המצאתה את זה ![]() תודה אני יחשוב על זה ![]() |
||
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
מעוניין אולי באחד מהדומיינים הבאים?
BasicDns.biz Dnsites.net |
![]() |
![]() |
# 8 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
אשמח לשמוע כמה אתה רוצה על BASICDNS.BIZ למרות שכל התקציב כבר הלך לי.... ומה דעתם על הדומיינים הבאין: CDOMAIN.BIZ CDMN.US CDMN.BIZ CDOMAINS.ORG CDOMAIN.INFO CDOMAINS.US CDOMAINS.INFO בתודה דן ![]() עריכה: ציטוט:
Last edited by Radio-DLL.co.il; 09-09-06 at 11:50.. |
||
![]() |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי
|
50 שקלים בלבד (עלות הקנייה),
שים לב שתאריך החידוש של הדומיין הוא 21/10/2006. |
![]() |
![]() |