|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
![]() קודם כל, מה נשמע כולם ..
אז האתר הוא 100% פלאש... (עוצב בפוטושופ) אבל כל האתר בפלאש.. אז אתם שואלים - אבל איך אני אעדכן את האתר אם אני לא יודע פלאש.. זה כרגע דוגמא - לקונה .. הטקסט ישתנה מ syp design למה שבא לכם ... האתר בנוי ככה שהטקסט דינמי .. אפשר להכניס טקסט לדפים דרך 3 קבצי כתבן שמצורפים למחיר - צרו קשר איתי www.syp-design.com/self2/37/index.html לילה טוב לכולם ^_^
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד !
הפלאש יפה מאוד .. הקטע הראפי פחות .. בהצלחה במכירה |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
פשוט מידיי...לא אהבתי
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
פלאש טוב, עיצוב לא משהו.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחח, פתטי. אתה מוכר עיצוב לפורטפוליו.
למתכנת אולי, ![]() לא עובד. |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה הטעם של לעשות אתר כזה בפלאש? האפקט היחידי כאן הוא שהאתר נפתח. בשביל זה לא שווה להשקיע על פלאש.
ולמה שמעצב ירכוש עיצוב לפורטפוליו שלו? בדיוק כמו להציע לאיש החלב חלב.
# 8 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
טוב, לענין: לא אהבתי. דבר ראשון, אתר פלאש צריך להיות מיוחד...כלומר, אם כמעט ואי אפשר לקדם אותו בגוגל, אז לפחות שיהיה מיוחד... מושך, עם הרבה אנימציה... דבר שני, אסור ,בתכלית האיסור, לעשות אתר בפלאש ושיהיה פס גלילה, בצד. אז, המשתמש צריך לגלול את האתר מטה ומעלה כדי לראו מה יש, וכך, המשתמש לא תמיד רואה הכל, או מפספס כמה חלקים... חוץ מזה, שאתה חייב לצאת עם העכבר מחוץ לפלאש כדי לגלגל (לא הכוונה לסמים ![]() ולפעמים הקורא גם מתעצבן מזה שכל הזמן צריך לגלול את הפס בצד... ואז הוא יוצא מהאתר. שילישית, כל פלאשר, לדעתי, צריך להוריד את אפשרות הפס האפור. זה פשוט מטריף שכל הזמן צריך ללחוץ... עדיף כבר אתר רגיל... ![]() אני לא אהבתי את העיצוב וגם לא את האנימציה. היא איטית ומשעממת... גם העיצוב לא משהו מיוחד, ולא מותאם לעיצוב שכולו בפלאש... טוב, אני חושב שזהו ![]() בהצלחה ![]() Last edited by FlashBoy; 06-09-06 at 13:09.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|