הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > Off-Topic וסיקורים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 03-09-06, 16:36   # 1
dvir | point-serv
Permanently Banned

dvir | point-serv's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל dvir | point-serv שלח הודעה באמצעות MSN אל dvir | point-serv

dvir | point-serv לא מחובר  

יום הראשון ללימודים הסטיות של הילד ...

קודם כל שנה טובה
אוקי אז אני יתחיל בסיפורי
לפני כ8 שנים הגיע לבנין ילד חדש משפחה שלא הכי התחברנו האינו בגן ביחד(בטעות)לא הסתדרנו
הגנו ליסודי ביחד -לא הסתדרנו
בכיתה ו' הילד הזה ומשפחתו החליטו לעבור דירה ואני והמשפחה שלי שמחנו (הילד הוא פרא בן אדם נותן מכות אלים מקלל וכו')
הוא עבר דירה עדיין באותה עיר

ביסודי שהוא גמר את ו' אנחנו 3 כיתות בשיכה(1 טיפול מיוחד) ו4 חטיבות החליטו כל חצי כיתה לחטיבה אחד
סבבה החטיבה שאני בא לי איתו אבל החטיבה שלו רחוקה ממני במספר לא גדול של רחובות

סבבה עכשיו החופש הגדול הוא הוסיף אותי לתוכנות המסרים התחיל לקלל ולאים התעלמתי ברגע שהוא קילל משפחה(לא לכך הרבה זמן) התחלתי טיפה גם לקלל הוא רצה שנפגש בבית ספר היסודי אמרתי ''טוב טוב''(ציות הוא לקח את זה באמת) בקיצור הוא ראה שאני לא בא הוא החליט לבוא לבית שלי(2 רחובות מיסודי)עכשיו מה הוא יעשה הוא לא יכנס לבנין כ נעלתי אותו הוא לא ידפוק לי בדלת כי הוא מפחד ואחרי שעתיים הוא הלך

היום 3 ל9 06 אחרי הלימודים הלכתי לביתי אם 3 חברים ואח שלי (תאום) בדרך אני מסובב את הראש רואה אותו ומאחוריו 20 איש (מה אם רוצים לבוא ולעבור או לתת לי מכות) אוקי ראיתי שהוא מתחיל ללכת טיפה יותר מהר (הוא שמן אבל זה לא קשור זה סתם בכדי להגיד שהוא שמן) והוא התחיל לרדוף אחרי אחרי 10 מטר כבר הוא התחיל לתת לי מכות וזה קילל והוא דף אותי אל החברים שלו ושאח שלי בא לעזור (הם היו לפני ב15 מטר בערך) הם התחילו לתת מכות וזה ...לאחר מספר דקות אחרי המכות (לא הגבתי כי אני מחכה שאני יגיע הביתה והלך למנהלת בית הספר שלו ד''א אח שלי הגדול אמר לי ''פעם הבא להוריד את הראש ככה אף אחד לא יתקרבב(זה מה שהוא אמר לי אחר כך בבית))
ובאותו זמן בגינה שמה מישהו היה על הרכב שקוצץ את הדשא אז ירדתי לדשא והאיש ראה שהוא נותן לי מכות אז הוא התחיל לסים גז על הילד שנתן לי מכות הוא עזב אותי ואחר כך הלכתי...

זהו היום הראשון שלי בבית הספר בכיתה ח' נתנתי ? אני לא יגיד כי לא אבל בהצלחה לכולם
  Reply With Quote
ישן 03-09-06, 16:41   # 2
Alm
מנהל ראשי בדימוס

מיני פרופיל

Alm לא מחובר  

חתיכת סיפור,
רואים שיש עתיד לבחור ההוא...
  Reply With Quote
ישן 03-09-06, 16:45   # 3
dvir | point-serv
Permanently Banned

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל dvir | point-serv שלח הודעה באמצעות MSN אל dvir | point-serv

בזה אתה צודק.....כבר דיברתי הם מנהלת בית הספר שלו והמנהל הבית צפר שלי...יהיה שמח השנה..
  Reply With Quote
ישן 03-09-06, 16:48   # 4
A1ex
תודה על תרומתך.

מיני פרופיל

A1ex לא מחובר  

אתה בכיתה ח` ויש לך כל כך הרבה שגיאות כתיב,אני מקווה שעד שתגיע ל י` כבר לא יהיה חייב לעשות את הבגרות בלשון(מקווה בישבילך).
ולא הבנתי מה יעזור להוריד את הראש
  Reply With Quote
ישן 03-09-06, 16:55   # 5
-VladK-
הוסטסניון

-VladK-'s Avatar

מיני פרופיל

-VladK- לא מחובר  

סיפור לא הכי שמח לצערי

חבל שיש כאלה אנשים ... טוב הוא לא איש...הוא לא בנאדם...הוא פשוט פרא!

אההם...אני ממליץ לך פעם הבאה, לא לפחד...תנסה לעשות ככה:

אם הוא יבוא עליך, אל תתעלם...תעצור, תתיחס...שיראה שאתה לא מפחד! אבל אל תגיב במכות או קללות...אם הוא ירים ידיים...תנסה להדוף...ותחתיף לו מכה...לא משנה לאן...שיראה שאתה לא פחדן! (אני בטוח שאתה לא)...אם אתה לא מעוניין להמשיך תלך משם...(מומלץ תהיה שם עם חבר אבל שלא יתערב...סתם למקרה חרום )...

ככה פעם הבאה הוא לא יציק לך...או לפחות יחשוב פעמיים לפני שינסה...

אנשים כאלה מציקים לכאלה שהם "טרף קל"...אם אתה לא מגיב לו הוא ימשיך...

אתה לא חייב לנסות...לי זה עבד פעמיים....יכול להיות שלך זה לא יעבוד....והוא ימשיך להציק! אבל תמיד יש את הבעלי סמכויות שאפשר לפנות אליהם....בהצלחה...ואני מקווה שזה לא יחזור....
  Reply With Quote
ישן 03-09-06, 16:55   # 6
dvir | point-serv
Permanently Banned

מיני פרופיל

ציטוט:
נכתב במקור על ידי A1ex
אתה בכיתה ח` ויש לך כל כך הרבה שגיאות כתיב,אני מקווה שעד שתגיע ל י` כבר לא יהיה חייב לעשות את הבגרות בלשון(מקווה בישבילך).
ולא הבנתי מה יעזור להוריד את הראש
א.במקרה כזה יש לי הרבה שגיאות בגלל שאני יושב אם רגלים על השולחן ובוא בטלוויזה וכותב תוך כדי (3 פעולות אהה...)

ב.ברגע שאתה נותן מכמה לאחד כולם רואים שאתה יכול לתת להם מכות והם יתרחקו (הוא מתנהג כמו ערבי לא משנה שהוא פרסי אבל הוא מתנהג כמו ערבי)
  Reply With Quote
ישן 03-09-06, 16:59   # 7
Eli-Hai
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Eli-Hai לא מחובר  

פי זה הכל? העבירו ביכתה דף שנרשום איך יוצרים קשר עם ההורים, שם והקבצה במתמטיקה, המורה צועקת עליי 3 פעמים, "מה הבעיה שלך?", עניתי לה ששאלתי מי לא כתב בדף, והיא בכל זאת שאלה 3 פעמים, עד שהיא החשיבה את זה להתחצפות.

ההורים שלי מוזמנים מחר לשעה 12:35.
  Reply With Quote
ישן 03-09-06, 17:02   # 8
-VladK-
הוסטסניון

-VladK-'s Avatar

מיני פרופיל

-VladK- לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Eli-Hai
פי זה הכל? העבירו ביכתה דף שנרשום איך יוצרים קשר עם ההורים, שם והקבצה במתמטיקה, המורה צועקת עליי 3 פעמים, "מה הבעיה שלך?", עניתי לה ששאלתי מי לא כתב בדף, והיא בכל זאת שאלה 3 פעמים, עד שהיא החשיבה את זה להתחצפות.

ההורים שלי מוזמנים מחר לשעה 12:35.
אחלה של התחלת לימודים XD
  Reply With Quote
ישן 03-09-06, 17:25   # 9
edenb
מתאורר / יצא בחוץ

מיני פרופיל

edenb לא מחובר  

דאמעט דביר למה לא אמרת לי?הבן אדם ____.
תחזיר לו גם אתה מה אתה מפחד?או שתגיד לאח שלך.
  Reply With Quote
ישן 03-09-06, 17:28   # 10
dvir | point-serv
Permanently Banned

מיני פרופיל

אני לא מפחד אבל הקטע פה שאני רוצה לדפוק אותו אחר כך יגידו '' אבל למה נתנת לו מכות...'' הילד הזה חלש מאוד המכות שלא ממש לא כועבות אין לי סימנים אדומים או משהו כזה אין אלי שום דבר. חוץ מעצבים....המנהל שלי תתפל בו (הוא לא בבית ספר שלי ) ואח שלי הוא בגיל שלי כי שאמרתי אנחנו תאומים (יש לי עוד אח גדול שצבא)
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום