|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
צריך מפרט למחשב בבקשה.
לבן דוד שלי יש בר מצווה אז החלטתי אני ועוד 2 אחים שלי לקנות לו מחשב
עכשיו אנחנו צריכים מחיר למחשב עד 3 וחצי אלף שקל שיהיה עם מסך עם מקלדת ועם עכבר(מקלדת ועכבר פשוטים) אני יודע שהתקציב נמוך אבל אנחנו לא יכולים לעמוד ביותר. המחשב יהיה יותר לתוכנות כמו פוטושופ ועבודה בסביבת האינטרנט לכן כרטיס המסך לא צריך להיות בשמיים. אבל שיהיה נורמלי למה הוא משחק קצת במשחקים. תודה רבה לכל העוזרים |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
תראה, אם אתה כבר משקיע סכום של כ-3,500 ש"ח למחשב + מסך + מקלדת + עכבר אז לפי דעתי לא כדי מחשב מינימלי.
ולכן חרגתי ב-200 ש"ח - התאמצתי מאוד מאוד בחלקים כדי להגיע למחשבים עם ביצועיים טובים מאוד במחיר כזה, וזה כולל מסך 17 אינץ' + מקלדת + עכבר. המחשב: ![]() תאמין לי שבמחיר כזה אתה תיהיה מופתע למה שהוא יכול, הוא יפעיל לך בקלות פוטושופ ותוכנות דומות. יש לו זיכרון מהיר בתדר 800 DDR II שיספק מהירות גבוהה במיוחד. הכי טוב זה הכרטיס ששווה מאוד לאחד כמו בן דוד שלך "שמשחק לפעמים" כי הכרטיס יתאים לו להכל, כלומר במידה שהוא לא גיימר, כמו שאתה אומר הוא משחק לפעמים, אז הכרטיס יביא לו ביצועים נהדרים. לחבר שלי יש את הכרטיס מסך הזה כבר שנה ומשהו והוא בסדר גמור. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
אחי זה יקר קצת בשבילי כי צריך לשלם עוד 100 על הרכבה וזה כבר חריגה של 400 שקל
אתה יכול לנסות להוריד קצת אפילו בכרטיס מסך למה הוא משחק משחקים מעפנים לא משהו כבד משחקים כמו MAPLE STORY וכאלה ככה שהכרטיס בכלל לא צריך להיות בעננים.. אם תוכל משהו ב3 וחצי שלא יחרוג ב400 כי אין לי את זה.. ותודה בכל מקרה |
![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
![]() חרגתי ב5 שקל =/ |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תרד בזיכרונות, זה לא מה שיעשה את המחשב הזה סוס. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תשמע, הוא רצה מחשב עד 3 וחצי אלף. הבאתי לו בחריגה של 400 ש"ח ואני יכול רק להחליף מעבד לקצת פחות טוב (3500+ כמו ש-Smile שם) וכרטיס מסך קצת יותר חלש ויש לו את המחשב במחיר שהוא רצה. והזיכרון יעזור לו מאוד, במיוחד כשהוא פותח תוכנות כמו פוטושופ CS 2 ומקרומדיה פלאש. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מחשב בתקציב כזה, מקצצים בדברים שהם לא ממש ישפיעו. כמה לקחת את ה-3500 במקום ה-3800, ולא להיות עם זיכרונות של 800. בכסף שיצא לו מהזיכרונות הוא יכול לעלות במסך, שיהיה לו גם מסך נורמלי. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
ד"א המסך שאני הבאתי של הMAG נותן ביצועים טובים יותר מהסמסונג + הבאתי הארד דיסק יותר גדול וכ. מסך הרבה יותר טוב פשוט צריך לדעת איך להשקיע את הכסף ולבדוק אולי יש דברים טובים יותר במחירים מקבילים
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
Smile המארז שהבאת כולל מארז לפי מה שראיתי, אז אתה חוסך עוד 100 ש"ח על ספק.
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |