|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
מבצע מכירה קבוצתית מהספקית Godaddy.com .
המכירה תתבצע ברגע שיהיו 30 דומיינים בלבד.
המחיר לדומיין: 44 ש"ח. הדומיינים: net, com, org, us, info. *הדומיינים נרשמים על שמכם ומועברים לפאנל שלכם ממני. *התשלום מתבצע בהפקדה בנקאית בלבד. *המחיר אינו כולל מע"מ, במידה ואתם זקוקים לקבלה המע"מ עומד נכון להיום על שער של 15.5%. *הרכישה היא קבוצתית ותתבצע ברגע שישנם 30 דומיינים ברשימה. *המחיר אינו כולל תמיכה שלי אלא של גודדי בלבד. איך דבר כזה מתבצע? כל המעוניין לרכוש דומיין יישלח אימייל לכתובת שאתן ובו מצויין מספר הדומיינים, שם המתחם, טלפון / פלאפון ליצירת קשר ושאר הפירות והירקות. אני עושה רשימה מסודרת וברגע שיש לי 30 דומיינים אני שולח אימייל או יוצר קשר טלפוני עם המעוניינים ומביא לכם את המספר חשבון בנק שלי על מנת שתעבירו לשם את הכספים. האימייל אליו אתם שולחים את הפרטים : sales AT wisetp.co.il . אם יש לכם שאלות נוספות אתם מוזמנים לשלוח אותם לאימייל : support AT wisetp.co.il ואענה לכם עליהן בהקדם האפשרי. בברכה, מאור. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
מבצע נחמד
בהצלחה!
# 5 |
אחראי פורום
|
מומלץ!
קניתי ממנו בעבר כ-15 שמות מתחם, היה תענוג. מבצע ל-פ-נ-י-ם!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|