|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
האם שווה לפרסם בגוגל?
מה אתם חושבים?
כדאי? ואיפה יותר? בתוצאות החיפוש? או מה שיוצג בגוגל אדנסנס. לאיפה העלות החודשית יכולה להגיע? תודה מראש.
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
כדאי לפרסם בגוגל אם עושים את זה בתבונה. בתוצאות החיפוש. בגוגל אדסנס בעברית אני הייתי נזהר. הייתי מגדיר את זה בזהירות: אחוז מאד חשוד של הקלקות. את העלות החודשית אתה קובע. וכמובן שכמו כל פרסום, אתה צריך לבחון את זה ספציפית לפי התחום שלך, ומה יחס החזר ההשקעה שלך. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אשמח לדעת יותר - מה זאת אומרת, "עושים את זה בתבונה".
אני אשמח אם תמליץ לי יותר, על מקומות וכ'ו. למשל: אחסון אתרים בתוצאות החיפוש לפני כולם. (אתה תופיע איפה שיש את הפרסומות לפני האתרים המופיעים). או, בניית אתרים.
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
לדעתי לא
מלא רמאויות אנשים ניכנסים סתם כדי שירוויחו כסף חברים שלהם לדעתי ממש לא..... אולי בתוצאות חיפוש בלבד וגם זה לא בטוח שתרוויח כ"כ |
![]() |
![]() |
# 8 | |
Rar.co.il
|
ציטוט:
גם אני התעניינתי בפרסום, אך רק במנוע החיפוש בטח שלא באתרים של ישראלים. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
פרסום בגוגל אדסנס הוא ללא ספק הפרסום הכי טוב שתוכל להשיג בעיברית - אם תדע איך להתעסק איתם.
וכל זיבולי השכל על קליקים מזוייפים, זה קיים בכל שרות פרסום ותמיד יהיה את זה וזה לא אומר שבגלל זה צריך לא לפרסם. כמו שמישהו חכם מפורום אחר אמר "קח בחשבון ש-10-20% מהקליקים שתקבל הם מזוייפים".
# 10 |
Permanently Banned
|
תוצאות חיפוש...סיבה ראשונה בגוגל אדסנס 70% מהמקליקים בכלל לא נרשמים לאתרים שהם נכנסו אליהם סיבה שניה אנשים די שונאים את המודעות של גוגל אדסנס כמו כל פרסומת או באנר אחר ויתרחקו מהם. תוצאות החיפוש הם דבר טיבעי שמליוני אנשים בארץ ובעולם משתמשים בהם ושם תקבל הרבה יותר כניסות, אולי יעלה יותר כסף אבל כמובן שישתלם.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|