|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
3 שאלות בקידוד אתר HTML
הנה האתר שהתחלתי לקודד
http://yahadoot.net/yahadoot_site.html זה ממש התחלה לא לשים לב לחתיכות אני יודע שחתכתי יותר מידי... זה בסדר 2 שאלות 1)איך אני מיישר את זה לימין??? שניסיתי לעשות ב BODY dir="rtl" זה דפק הכל--העיצוב נהרס 2)איך אני עושה שבכל רזולציה האתר של הקידוד... יראה בצורה שווה?? ניסיתי עכשיו לשנות רזולציה ובכל רזולציה ממש רואים אחרתתת אפשר שיראו בכל רזולציה בצורה טובה?(השאלה היא על האתר שהראתי למעלה) 3)חייב להיות דרך..אני מחפש את זה מלא זמן אני רוצה שאם יסתכלו ב הצג--מקור לא יראו את המקור האמיתי של הדף או לפחות רק את חלקו בבקשה תביאו איזה דרך תודה רבה |
![]() |
![]() |
# 2 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אם אתה רוצה קוד תקין, אז תבקש אני יביא לך. 2. זה לא משנה צורה, זה משנה גודל, וזה בגלל הכמות פיקסלים שיש במסך בכל רזולוציה, אין מה לעשות נגד זה. 3. לא קיים, היה דיון ארוך על זה בפורום, אתה מוזמן לחפש. |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
1. תשים בtable
align="center" הרזולוציה לא אמורה להשפיע על האתר, כנראה שחתכת לא טוב[דפקת משו בקד]. מה שכן, אם תלחץ CTRL+גלגלת זה יכול לדפוק את העיצוב, אין לי פתרון לזה חח. 3. אין דבר כזה, איך אתה רוצה שהפדפן יציג את האתר שלך אם אתה לא מראה לו את הקוד מקור שלך??? |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
1)כן אני רוצה תקין
אחרי שאני יגמור לקודד והכל אני יתחיל לקודד בצורה תקינה 2)וכן זה משנה גודל לא צורה ואז העיצוב נהיה קטן ונהיה לי לבן במסך אני יודע שאפשר לשים רקע אבל עדיין אני רוצה שהעיצוב יראה על כל המסך.... אין אפשרות להגדיר גודל לא לפסי פיקסלים??(השאלה כמובן על האתר שהראתי למעלה) 3) ב PHP יש את זה...... אי אפשר איכשהו לשנות את זה? שלא יראו בהצג מקור? |
![]() |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
1.תחליף את הקוד
קוד:
<TABLE WIDTH=784 BORDER=0 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0> קוד:
<TABLE WIDTH=784 BORDER=0 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0 style="text-align: right;"> 3.תעשה את האתר בפופ אפ ואל תאפשר מקש ימיני |
![]() |
![]() |
# 6 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
HTML קוד:
style="matgin-right:auto;margin-left:auto" 3. לא, גם בPHP אי אפשר, אין אפשרות להסתיר קוד מקור, אפשר לעשות אותו לא נוח לקריאה אפשר לעשות המון דברים, אי אפשר לחסום אותו לגמרי/חלק. ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מדוע לא?
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() אגב, "3.תעשה את האתר בפופ אפ ואל תאפשר מקש ימיני" אתה יודע שזה עובד רק בIE וגם לא צריך מקש ימני בשביל לראות קוד מקור. ולעשות אתר בפופ אפ פשוט לא נוח למשתמש, שזה ממש לא מומלץ. (בד"כ בעייתי ברזולוציות). |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
א. נריה הקוד שלך לא תקין ב. http://80.179.149.34/~storing תיכנות שעשיתי ללקוח , קוד תקין לחלוטין ואני משתמש בקוד שציינתי למעלה בתוך תגיד סטיילי.. ג. "וגם לא צריך מקש ימני בשביל לראות קוד מקור" - שאתה מכניס את זה בפופ אפ ב IE זה לא מציג לך למשל את המסמך הזה בלחצנים של הIE.. אז ככה שאתה חייב לעשות מקש ימיני ואז הצג מקור.. ואז אתה חוסם את זה.. זה רעיון ראיתי באתר דתי שהם שמו סרט בפופאפ ואתה לא יכול להעתיק את הקישור. ( אני לא רציתי את זה בדיוק, זה בשביל לקוח שיש לו אתר יהדות..) Last edited by Pro-HostCoil; 20-08-06 at 02:39.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אז מה דעתכם לגבי העיצוב עצמו?
להגדיל אותו??אם כן אז לאיזה גודל כדאי... ולגבי החתיכה עצמה אפשר דעה? וניסית את הקוד שאמרת לי להחליף האתר עדיין בצד שמאל של העמוד תודה Last edited by נריה; 20-08-06 at 02:42.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|