|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
![]() אוקיי,
קודם כל, סליחה על זה שאני לא מגיב, אני מאוד עסוק בפרוייקט, ואני אחזור בשבוע הבא - סוף החופש מקסימום. עכשיו אני זקוק לעזרתכם. אני צריך לפתור בעיה מאוד רצינית. עשיתי מערכת גלרייה (ללקוח). יש בה THUMBNAILS (תמונות מוקטנות) ואז כשלוחצים התמונה המוגדלת למעלה משתנה. היא פועלת, הכל טוב ויפה, אבל... הוא משתמש בIE. וברגע שלוחצים על "הקודם / הבא" / בוחרים תמונה, זה פשוט עושה ריבוע לבן. בלי X אדום.. בלי כלום... ריבוע לבן ריק. השיטה שלי: שינוי SRC דינאמי. איך אני יודע שזה עובד: כשעושים מקש ימני על האיזור של ההגדלה + "הצג תמונה", זה מציג אותה. אבל אם לוחצים על אותה תמונה שוב, זה כאילו לא שם אותה בקאצ' ולא טוען שוב. שיטה אחרת שניסיתי: שינוי INNERHTML. אותו דבר, כשעושים מקש ימני והכל.. עוד דברים שניסיתי: טעינה על ידי new Image; טעינה על ידי שם תמונה שונה (לתמונה מודבק קרדיט, אז השם של התמונה הוא index.php?img=dffdfdasds&W=lfdsjlskdj......&.jpg אז אני מוסיף לה index.php?img=dffdfdasds&W=lfdsjlskdj......&s=gggg&.jpg ואז הוא אמור לזהות אותה כשונה) עוד רעיונות? עזרה? משהו??? ![]() תודה מראש, עומר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אני גם עשיתי סקריפט כזה שה SRC דינאמי בדיוק כמו שאמרת וגם אם תאור ועם שם הצלם ללקוח שלי
האפשרות היא פשוטה, הכנסתי את כל ה SRC למערך ב JS אני אתן לך דוגמא : תחתוך את החלקים שאתה לא צריך כי זה קשור למערכת שלי PHP קוד:
בתוך הטמפלט אולי JS הוא לא החלק החזק ביותר שלי אבל הוא עובד מצויין..וזה עושה בדיוק את מה שביקשת |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|