![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת על עמיטל...
שלום לכלום
לפני הכל אני רוצה להגיד שהתגובה הזאת לא קשורה ולא משנה את מה שאני חושב על עמיטל כבן אדם טוב... התאריך היום:17/8/06 בתאריך 31/7/06 עמיטל התחיל לעבוד בדואר כדוור אני הבנתי את זה ושאלתי אותו הם הוא יהיה זמין בפלאפון הוא אמר לי ''כן ברור,בבוקר בין 6 בבוקר עד 1 וחצי ובערב אני יהיה בבית'' אמרתי סבבה התקשרי יום ראשון ענה וככה הלאה עד יום חמישי שכבר התעצבנתי אליו כי לא יהיה לי את העיצוב שלי(אבל קיבלתי אותו כבר) ביום חמישי לפני שעה נפל השרת,דיברתי אם עמיטל אמר לי שעד יום ראשון בערב יהיה עבר יום ראשון עבר יום שני ודיברתי אם בר הוא אמר לי שזה צריך לחזור אמרתי סבבה וחכיתי וחיכיתי וחיכיתי... ד''א ביום שישי/שבת דיברתי אם עמיטל ושאלתי אותו עם הוא נשאר או עוזב את החברה שלו אחרי כשעה וחצי הוא אמר לי שהוא נשאר אבל אני יעבור לשרת והחברה תיהיה בבעלותו 90% משהו כזה לא בדיוק הבנתי אבל זה לא הכי חשוב.. הוא אמר שיעביר אותי וכפי שאתם רואים הוא לא העביר אותי הוא לא עונה לי מיום ראשון לפלאפון שלו או בטלפון בבית זה ממש מתחיל לעלות לי על העצבים.. אני משלם על השרת הזה בהתחביות של חודשים וכבר בחודש הראשון הוא דופק הכל...הוא אמר שזה יסודר וזה לא הוא אמר הרבה דברים וזה ממש לא אני חושב שהוא יורד מכל הקטע הזה.... מה אני יגיד לכם....אני לא יגיד לכם לא לקנות בגלל פעם אחת אבל אני יכול להגיד לכם שהוא מחורפן על כל הראש ומשהוא לא בסדר בשרתים שלו וזה עולה לי על העצבים... יש לי חברות על השרת הזה שצריכים את האתר ואת האי-מיילים שלהם!!! מקווה להבנה.. Last edited by dvir | point-serv; 17-08-06 at 12:40.. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
דוארים- מיילים אם כבר.
ואני אחכה לראות מה עמיטל אומר. |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
מוזר עמיטל בנדם אחלה נחמד מוכשר
אולי יש סיבה נחכה לתגובה |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אני חושב שאין טעם שאף 1 יגיב לפני שעמיטל יגיב
|
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
עמיטל לא יגיב הוא עובד אתם לא מבינים אין לו טעם להכנס לפה בימי חול ובסוף שבוע כי הואמת מעיפות ובלה בלה בלה..(זה מה שהוא אמר לי בקשר למחשב לא בקשר להוסטס)
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
דבר ראשון סליחה על הדבאל פוסט פשוט לא רציתי לפחות אשכול חדש ולא לגמור פה את הנושא ואני כבר לא יכול לערוך:P אז ככה
דיברתי אם עמיטל והוא אמר לי לדבר אם מושיק של אקסטרה סרב אין לי מוסג מי זה אז אם אתם יכולים לתת לי את הפרטים שלו איסיקיו מסנג'ר אני השמח תודה ואחרי שנותנים לי את הפרטים אתם יכולים לנעול... |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
admin@expert-serv.co.il לפי מה שהבנתי הם סיכמו בניהם שמושיק יתן אחסון חלופי לכמה לקוחות...בכ"מ אני אדבר היום / מחר בבוקר עם עמיטל לראות בידיוק מה נסגר ונחזור לפה עם תשובה
|
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
סבבה אחי בכיף..
מה בקשר לגיבוים? בשרת הישן?; Last edited by dvir | point-serv; 17-08-06 at 22:06.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|