|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
8 מדריכים על פיקסל ארט וציור בעיפרון
היי,
מה שלומכם? חשבתי שכדאי שאציג עבורכם 4 מדריכים שתורגמו\נכתבו על פיקסל ארט. ויש עוד 5 מדריכים שתורגמו בנושא ציור בעיפרון, במדריכים שבה הצלחתי לצייר את הדרקונים ממש יפה אבל החרא שזה יצא לי על דף עם משבצות וזה דיי הרס... ![]() אישית אני ממש אוהב את שני הנושאים אך קצת יותר את הציור העיפרון ואני מקווה שבקרוב אוכל לסרוק כמה מהציורים שלי ולהראות פה בפורום. אשמח לקבל עוד קישורים למדריכים בנושא ציור בעיפרון.
# 2 |
הוסטסניון
|
וואלה...נחמד ביותר....אהבתי
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תודה...
אני שם לב שהקישורים כאן בלתי נראים... אז שלא תחשבו שלא נתתי שם קישורים .. בכל מקרה, קישור שכן תשימו לב אליו: http://www.themador.org/
# 4 |
חבר פורום
|
נחמד,שימושי!
:] תודה.
# 5 |
חבר וותיק
|
וואו תודה רבה!!!!
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
תודה רבה!!!!
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
תודה
![]()
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
תודה על החלק הנכבד של המידע הזה, בהחלט עוזר למי שרוצה ללמוד ציור ופיקסל ארט מדפדוף בין המדריכים
# 9 |
חסום
|
אני יודע ציור פיקסלי אבל סתם הישתעממתי
עשיתי את הגולגולת וההבאטמן:P וטיפ קטן לכל האומני הפיקסלים החדשים 70% מהעבודות סימטריות כמו הבאטמן והגולגולת כאילו מסתכלים עליכם 50% עבודה כבר יש תעשו רק צד אחד תעתיקו תהפכו והופה:P אצל בתים פרופילים וכו' זה לא עובד... שניה אני יעלה את הבאטמן והגולגולת חח |
![]() |
![]() |
# 10 |
Permanently Banned
|
תודה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|