|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
צריך עזרה בקוד די פשוט
אני צריך שמישהו ייצור לי קוד פשוט HTML או PHP
צריך ש.... יהיה שורה לקבל נתונים +כפתור מתחת כאשר ילחצו על הכפתור התוכן שהיה בשורה ישלח לקובץ(TXT/PHP) אבל שלא תהיה גישה למי שלוחץ על הכפתור לראות לאן המידע נשלח... אני צריך שיהיה אפשרות לקובץ שמקבל את הנתונים לקבל הרבה נתונים וכל נתון יהיה בשורה דוגמא http://php..com/ ושלוחצים על "פה" זה ישלח נתונים לקובץ תודה למי שעוזר |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אם הבנתי נכון אתה רוצה שיהיה טופס שישלח למקום מסויים ויקבל נתונים..?
אמ אז ככה.. HTML קוד:
<form action="form.php" method="post"> <input type="text" name="text1" value=""> <input type="text" name="text2" value=""> <input type="submit" value="submit"> </form> PHP קוד:
|
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
תלמד על טפסים זה לא קשה..
לא נראה לי שמישהו יביא לך פה קוד מוכן.. עריכה: או שכן.
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הטופס ב HTML : HTML קוד:
<form action="form.php" method="post"> <input type="text" name="text1" value=""> <input type="submit" value="submit"> </form> PHP קוד:
|
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
"צור קובץ file.txt ותן הרשאות 0777"...
למה ליצור קובץ בשם file.txt ? אם הקובץ לא אינו קיים, הוא יווצר. |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
עריכה : קוד:
Warning: fopen(file.txt): failed to open stream: No such file or directory Last edited by amirs_5; 29-07-06 at 22:12.. |
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
ניסיתי ולא הלך
הנה הקובץ של ה HTML www.php..com/f.html אבל כל פעם שמכניסים מידע חדש המידע שבקובץ www.php..com/file.txt משתנה המידע החדש דורס את המידע הקודם שהיה בקובץ TXT אני רוצה לעשות.....שאם כמה פעמים יכניסו מידע אז כל פעם זה ישמר בקובץ file.txt בשורה אחרת ולא במקום המידע שכבר יש ואם אפשר שאחרי שלוחצים אישור שלא יעביר אותי לקובץ PHP אלא פשוט ירשום לי באותו עמוד HTML הפעולה בוצעה |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
"המידע החדש דורס את המידע הקודם שהיה בקובץ TXT"
נכון , אתה צריך ללמוד על הפונקציות fopen fread , fwrite "ואם אפשר שאחרי שלוחצים אישור שלא יעביר אותי לקובץ PHP אלא פשוט ירשום לי באותו עמוד HTML הפעולה בוצעה" אפשר לעשות את כל הקוד בעמוד אחד, 5 דקות אני יערוך ויתן לך הסברים. עריכה: form.php PHP קוד:
![]() ואקסטזה הקוד רשום מעליך. Last edited by amirs_5; 29-07-06 at 22:59.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|