|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
כנסו ותיראו את החוצפה שיש לבן אדם..
""""
Open (PM 07:44) : שלום SAMBUSAK.CO.IL (PM 07:45) : מה קורה? Open (PM 06:45) : אתה מעצב נכון? SAMBUSAK.CO.IL (PM 07:45) : אכן כן SAMBUSAK.CO.IL (PM 07:45) : שלא תחשוב שהשתמשתי בשם שלך! Open (PM 07:45) : אך לצערי זה בדיוק מה שקרה... SAMBUSAK.CO.IL (PM 07:45) : וואללה לא Open (PM 07:45) : אני מבקש ממך שתשנה אותו בבקשה. SAMBUSAK.CO.IL (PM 07:46) : בוא אני יראה לך תהבדלים קודם כל 1 אני יותר מוכשר בבך 2 אני זה open. ואתה Open רוצה שאני ישנה? תשלם לי ואני ישנה להתראות! """" איזה אנשים מגעילים יש בעולם.. הוא חושב גם שהוא יותר מוכשר ממני זה מה שמצחיק.. הבן אדם ילדותי ואני הולך לכתוב עליו ביקורת.. הקטע המצחיק ביותר זה המשפט האחרון: "רוצה שאני ישנה? תשלם לי ואני ישנה" יש תגובות? Last edited by FreakBox; 28-07-06 at 18:51.. |
![]() |
# 2 |
Permanently Banned
|
בהחלט לא נעים
|
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
ראיתי את התיק עובודת שלו וראיתי שזה אותו שם כמו שלך ולא הבנתי למה..
ממש מגעיל |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
בהחלט,
קוראים לו: רם בן חמו |
![]() |
# 5 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מאופן חוקי ...
מותר לו כי אתה לא רשום או שיש לך חוזה על השם אבל אנחנו לא כאלה כאן בהוסטס וגם לא ממש בישראל לכן זה מעשה מסריח תגיד לו שתעשה לו עיצוב אמיתי! בתמורה להורדת השם ![]() ![]() יודעים מי הOPEN האמיתי כאן!! עריכה : רם בן חמו מנהל כאן חברה ראיתי לפני כמה זמן אותו |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
כן. יש בעיה איתי אני לא מבין???
מה הבעיה?? כמו שאמרתי אני open. עם הנקודה ואתה Open אז תפסיק לבכות שלקחתי לך תשם גם הלוגו שונה וגם הכל. וזה לא שזה לא נעים פשוט יש ילדים קטנייים שבוכים ובלי קשר אלייך עלה לי השם, עשיתי פורטפוליו ואז אמרו לי שיש עוד אחד כזה. אבל אנחנו לא אותו דבר בברכה, רם בן חמו |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לבכות?!?!
הוא לא בוכה זה פשוט מסריח ! רואים שהעתקת שם מה הבעיה למצוא לבד הרי אתה יודע בבירור שרצית ולקחת ממנו את השם אם משהו בוכה כאן זה רק אתה שכמו תינוק גונב שם ולא מוכן להודות ולהפסיק הנה הפרוטפוליו http://www.sambusak.co.il/open/ |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
אני אמרתי שלא ידעתי עליו בכלל!
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
תודה רבה אור,
וכן רם היחיד שנתן תגובה מגעילה וילדותית זה היית אתה. עריכה: לא ידעת עליי?! אז איך תסביר את זה שאיך שבאתי אלייך אמרת לי שלא העתקת ממני את השם?! אתה בן אדם ממש מגעיל, לא הייתי רוצה לעבוד איתך אף פעם ואני לא ממליץ לאף אחד לעבוד עם אנשים כמוך (ובעיקר איתך). |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אתה יודע מה? רם , כדי שלא יהיה בלאגנים
אני ימצא לך שם מצויין למעצב ולתיק .. סבבה? אני יקדיש מהזמן שלי כדי לעזור לסגור את הסיכסוך עריכה יש כבר 2 שמות חמודים ReStartBuild שזה גם RB שזה השם שלך רם בן חמו יש גם Relodesign או משהו בסגנון Last edited by The Penguin; 28-07-06 at 19:06.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|