![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
ביקורת על Lom.co.il, מכל הלב.
שלום, קוראים לי Xire.
לפני כחצי שנה פתחתי פורום בנושא מוזיקה שעם הזמן גדל ונוסף גם פורטל בכתובת www.BlacK-SounD.Net על שרת של חברת איכסון מסויימת (לא לומ). עם הזמן (מס' חודשים) הבנתי שאני לא מרוצה מחברת האיכסון שלי והתחלתי לחפש חברת איכסון אחרת. בלי שום כוונה הגעתי לאתר של לומ.סיאו.איאל. התחלתי לעבור על החבילות ומצאתי חבילה שמוצאת חן בעיניי. והחלטתי לשלוח טופס הזמנה. תוך פחות משעה קיבלתי טלפון מאבי דיברתי איתו וסגרנו כמה פרטים. כך בעצם הכרתי את אבי. מאז אני לקוח של לומ. בלומ מצאתי משהו שלא ידעתי שיש עד כה. בכל שאלה, אפילו במטומטמת ביותר אני מקבל מענה כמעת 24 שעות ביממה (חוץ מהשעות שאני ישן בהם ![]() ביום שישי האחרון נתקלתי במקרה לא נעים, פרצו לי ת'אתר. הרמתי טלפון לאבי למרות שהשבת הייתה בפתח, ממש לא היה לי נעים, אבל לאבי זה לא הזיז... תוך מספר שניות הוא שיחזר לי ת'משתמש ותוך 20-25 דק' הוא שיכזר את כל הקהילה. אני מאוד מודה לאבי והייתי רוצה שכולכם תדאו שאבי זה אחלה של בנאדם. אני יודע שקשה לסמוך על אנשים שאתה לא מכיר אותם מספיק טוב אבל אבי זה משהו אחר. אני מודה לו מכל הלב ומאחל לו בהצלחה בהמשך הדבר... ישר כוח. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|