|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
דרושים תומך טכני אחד וכשלושה אנשי מכירות
בכותרת קצת התבלבלתי אמור להיות רשום דרוש תומך טכני וכשלושה אנשי מכירות*
שלום קוראים לי אלון ובקרוב אני אפתח ביחד עם שותפי שלומי חברת איחסון החברה תהיה רשומה.. אנחנו משכירים שרת ייעודי ככה שאין מה לדאוג ולהגיד ריסיילר וזה.. אני לא רוצה להרחיב לבינתיים על החברה על הכל כאשר החברה תפתח בעזרת השם שבוע הבא אך לא בטוח. עכשיו אני מחפש תומך טכני: -הבנה במערכות פורומים חינמיות כולל התקנתן והתקנת מודים. -הבנה בצורה שוטפת של פאנל הניהול da, גיבויים העלאת מסדים אתרים והכל. -שפה נאותה בלי קללות העלבות ושאר הדברים האלה. גיל אין דרישה לגיל כמובן אם הוא עומד בכל שאר הקריטריונים. התמורה תסוכם ביני לבין התומך בפלאפון.. דרושים אנשי מכירות אני זקוק לשלושה אנשים מכירות. -שפה רהוטה בלי הרבה שגיאות כתיב. -הבאת לקוחות. התשלום לאנשים המכירות יהיה או 20 אחוז מכל לקוח כל הזמן שהוא בחברה. או איחסון,גודל האיחסון יקבע בינינו. פלאפון ליצירת קשה 0524742426 ישנה אפשרות ליצור קשר באייסיקיו\מסנג'ר 307612071 bigo922@walla.com אני נמצא מחר עד בערך 3-4 באייסיקיו מסנג'ר ואז אני נוסע למרכז עד יום שישי ככה שעדיף להתקשר בפלאפון. בתודה אלון Last edited by alons; 22-07-06 at 23:18.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
נוצר קשר בקשר לתומך
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר פורום
|
עוד אנשים בבקשה.
הוא לא יהיה תומך בחברה שלי לכן אני עדיין זקוק לתומך טכני |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מומלץ, אחד האנשים הטובים שיצא לי להכיר..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
בהצלחה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
צור קשר בicq 251366440
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר פורום
|
תודה רבה לידור..
דיברתי עם derey ועם השאר שבאו עכשיו למשרת התומך יש לי מספיק אנשים אני עכשיו מחפש אנשים להיות אנשי מכירות. אני מזכיר לכם שהחברה עדיין לא פתוח אבל ביום שישי היא אמורה להיפתח ועד יום ראשון אני מקווה שנהיה רשומים. שבוע טוב לכם |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
סליחה על הדאבל
התומך שסיכמתי איתו לבסוף לא מעוניין. לכן גם משרת התומך פנוייה וגם משרת אנשי המכירות. תודה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
שיהיה לך בהצלחה...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|