|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() אהלן חברה.
הייתי בשבוע קמפינג, מהמשצ"ים שזה ראשי תיבות של מדריכי של"ח צעירים. מי שלומד של"ח מבין. אז ככה אני ילד שכל הזמן יושב על המחשב, וכמעט ולא נפגש עם חברים. אני רוצה להגיד לך שהקורס הזה שינה אותי. במהלך הקורס ניסו כל הזמן לישבור אותנו, רצו לראות מי נשבר והולך הביתה בשביל לסנן. אני לא נשברתי. למרות שמאוד רציתי. נשארתי שם עם החברה שהיו. היינו ישנים 5 שעות והולכים ומטילים 19 שעות. וזה היה קשה מאוד. עכשיו לפואנטה, רק ברגע שיצאתי לשם הבנתי את כל הפתגמים ואת כל הדברים שאמרו לי עד היום. יש לי להגיד לכם, החברה כמוני שכל הזמן יושבים על המחשב, צאו החוצה, תכירו חברים, תעשו דברים, אתם מסוגלים ליותר. באמת שאתם מסוגלים. עזבו את כל האנשים שאומרים לכם שאתם מסוגלים. כי בתכלס זה לא עוזר, באמת שזה לא עוזר אחרי יום יומיים זה עוזר, צאו החוצה ותראו לעצמכם שאתם מסוגלים ליותר. חברה תעשו את זה. אתם באמת מסוגלים. ואני רוצה להגיד לכם שאני סוף סוך הבנתי מי אני, ומה אני שווה. יום טוב, |
![]() |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אחח..הימים ההם...גם אני הלכתי פעם למחנות של התנועה...(אם אני לא טועה תנועת המושבים)....
וכן, אתה צודק...מי שבאמת הרבה על המחשב מומלץ מאוד ללכת לחוות טיול שטח לכמה ימים...אפילו עם המשפחה....זה לא כמו מלון עם בריכה....זה מגבש ומעניין...אבל עדיף עם חברים :P |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|