|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
דומיין ב25 ש"ח - Wisetp.co.il , מלאי מוגבל .
ערב טוב ,
הספקית : Ipower.com הדומיינים שניתן להזמין : net, com, biz, us, info, org במלאי : 20 דומיינים . סה"כ מחיר לשנה : 25₪ . ** המחיר לא כולל מע"מ ועלות שליחת קבלה . * המע"מ נכון להיום עומד על שער של 16.5% מהמחיר . וותק - אנו נמצאים כשנה וחצי לערך בשוק האחסונים . מהירות - עם קבלת התשלום אנו מזמינים במקום את הדומיין המבוקש . שירות - עם קבלת פרטי הדומיין במייל, יישלח אליכם מייל עם הפרטים של הדומיין . אין אנו צוות "צעד חכם" אחראיים לספק שירות או עזרה לאחר קבלת הדומיין . במידה ונבחר זה לא יהיה מחובה אלא מרצון טוב לעזור . -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= אעדכן באשכול זה על כל רכישה של עשרה דומיינים . -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= אמצעי תשלום : בנק - הפקדה / העברה בנקאית לבנקים : הבינלאומי / הפועלים . דואר רשום - ניתן לשלוח בדואר רשום ואנו נזמין עם קבלת התשלום . * שימו ![]() במידה והספקית מבטלת את המבצעים אצלה . בנוסף לכך במידה ונגנב הכסף מהדואר אין אנו אחראיים לספק את השירות בחינם גם במידה ושילמתם את כספכם אך הוא נגנב . =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= להזמנות : Phone : 0505232749 ICQ : 75624240 בברכה , מאור . |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
בהצלחה מאור, אבל הספקית לא משו...
עדיף מGodaddy תודה אבל אחלה ספקית ![]() ביממה האחרונה הייתה איתם בעיה בגלל הכ.א שרצו ת.ז והכל אבל הם אחלה יש להם תמיכה 24/7 אני ממש איתם ברגעים אלו בתמיכה . יש להם באמת אנשים שלא יודעים את העבודה אבל חלקם בסדר דווקא ... תודה לכל השאר ![]() וFBI תשלח לי הודעה כבר קיבלתי את האישור והכל אני ממשיך להזמין ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
וואוו כבר הגעתם ל20...
בהצלחה!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|