![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש שרת תומך asp ו - net
לאתר חדש שאני פותח ,אני מחפש שרת תומך asp ו - net
בסביבות 100 סה"כ. הצעה שנייה שאני צריך זה בשביל לקוחה שלי בניתי לה אתר והיא צריכה איחסון של 100 . (לאתר שלה אין צורך בתמיכה ב net ו - asp) **תעבורה בשניהם עד 10 *נא להציע חברות שרשומות כחוק ושולחות קבלות ועדיף חברות עם וותק בתחום ואם אפשר ביקורות. תודה. Last edited by the-shadow; 23-06-06 at 17:43.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
![]() חברת סייטים פתרונות טכנולוגיים בע"מ תשמח להציע את שירותיה לשני האתרים. מכיוון שאין בדיוק את החבילה שאתה צריך, אני אציע לך את שתי החבילות הקרובות למאפיינים שציינת: חבילת MINI 75MB שטח דיסק 7.5GB תעבורה חודשית מאפיינים נוספים ניתן לקרוא כאן עלות החבילה - 64.95$ כולל מע"מ לשנה חבילת BEGINNERS 150MB שטח דיסק 15GB תעבורה חודשית מאפיינים נוספים ניתן לקרוא כאן עלות החבילה - 99.95$ כולל מע"מ לשנה לעמוד השוואת החבילת, נא ללחוץ כאן האתרים מאוחסנים על שרת WINDOWS, התומך ב-ASP, ASP.NET1.1, ASP.NET2 ועוד. חברת סייטים הינה חברה בע"מ הרשומה ברשם החברות, וככזו היא מוציאה חשבוניות מס וקבלות ללקוחותיה. ביקורות אני מניח שתקבל בהמשך ![]() שבת שלום ובהצלחה |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפרטים אשר בחתימה.
לפי דרישותייך ביקשתה 100 מגה ו-10 ג'יגה Windows: אנו בחברת צבעים מציעים לך: שטח איחסון: 150 מגה שטח תעבורה: 4 ג'יגה כתובות דוא"ל: 5 לוח בקרה: לבחירתך סאב דומיינים: 5 מערכת הפעלה: LINUX במחיר מצחיק של 55ש"ח למשך חודש.
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חסום
|
חבילות אחסון בחברת Winner Serv
כל חבילות האחסון הם על גבי שרת ווינדוס 2003 כולל פאנל ניהול PLESK תמיכה מלאה ב ASP/ASP.NET 1/ASP.NET 2/PHP/MYSQL/Shared SSL/ASPupload/ASPjpeg/ASPemail/ W3jmail professional/XUpload/JUpload/ASPencrypt/ASPpdf/ASPgrid יחד עם האחסון מקבלים מערכת סטטיסטיקה אשר נותנת מידע על הכניסות לאתר שלכם. אנחנו מספקים שני מערכות סטטיסטיקה כאשר ללקוח יש אפשרות לבחור אחת מהשניים. השם של המערכות הם : AWStats או Webalizer השרתים שלנו נמצאים בחוות השרתים של חברת NETVISION בישראל ניתן לשלם באמצעות כרטיס אשראי ישראכרט או אמריקן אקספרס או מאסטרקרד או ויזה או דיינרס / הפקדה לחשבון בנק / משלוח צק בדואר / שירות "מזומן בזמן" של רשות הדואר אין תוספת ריבית כלשהי למשלמים בכרטיס אשראי חבילת MINI חבילה לאתרים קטנים במיוחד שרוצים מינימום מחיר ומקסימום תועלת אחסון על גבי שרת ווינדוס 2003 כולל פאנל ניהול 10 MB אחסון 1 GB תעבורת נתונים חודשית דומיין בינלאומי מתנה ללא תשלום נוסף ! אחת מהסיומות הבאות: COM/NET/US/ORG/BIZ/INFO 250 שקל לשנה כולל מע"מ (מחיר תחרותי בהחלט !!!) הצעת מחיר + טופס הזמנה + חוזה התקשרות http://www.wserv.co.il/offers/mini.pdf חבילת Bronze 150 MB אחסון 10 GB תעבורת נתונים חודשית דומיין בינלאומי מתנה למשלמים לשנה מראש 40 שקל לחודש לא כולל מע"מ (בתשלום רבעוני או שנתי) הצעת מחיר + טופס הזמנה + חוזה התקשרות http://www.wserv.co.il/offers/bronze.pdf להזמנות , הכנסו עוד היום לאתר בכתובת: www.wserv.co.il 086443913 |
![]() |
![]() |
# 10 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
שחכתי לשנות את מערכת ההפעלה מLinux ל Windows אני ישנה מיד.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|