|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
איזו חברה יותר טוב.
שלום,
אני רוצה לדעת איזו מהם חברה יותר טובה: www.lom.co.il www.bestserv.co.il מבחינת: תמיכה?? איך השרתים שלהם?? איכות!? אני רוצה יותר תגובות מלקוחות של שרתים יעודיים! ירין, Office-Serv.
הוסטסניון
|
אני אישית יכול להמליץ לך על LoM - אבי אחלה בנאדם שלא נדבר על עדי שני אנשים נשמות =]
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
שלח לי הודעה באיסי..
|
![]() |
# 4 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אני אישית מהיכרות אישית עם יוסי יכול להגיד לך ללכת אליהם העיניים עצומות!
למרות שבסטסרב ממש חברה מצוינת! לשני החברות יש תמיכה 100% שרתים מצויינים ואיכות לא מהעולם הזה, לא משנה מה תבחר אתה תהנה!
מתאורר / יצא בחוץ
|
התנסתי בLOM כמעט חצי שנה. אני יכול להגיד עליהם רק טוב! חברה מעולה!! מומלץ ביותר.
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
lom טובים
בסטסרב טובים אני לקוח של lom לכן אני אומר לך בענים עצומות שהם חברה זולה וטובה לא קרה אפילו פעם אחת שאבי לא ענה לי או סנן אותי כל דבר הוא עוזר לי ללא תמורה ללא בעיה פשוט בן אדם גבר |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
טעות, בבקשה למחוק
|
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
חחח הייתי לקוח של יוסי ואבי חצי שנה
ממליץ לך עליהם בחום..!!! |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
תשמע זה ברור ששני החברות טובות
אבל אם תשווה בין בסטסרב לLOM זה ליגה אחרת לבסט סרב איזה 15+ שרתים ארון פרטי (או יותר?) רושמים בחברה ולא כעסק או משהו כזה וותק של איזה 2 וחצי אולי יותר אל בכל מקרה אני בטוח שאם תלך על LOM אתה תקבל שירות טוב מאוד אבל אתה שואל פה שאלה של מי יותר טוב לך על המחיר הזול ביותר =]
![]() |
# 10 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
שתיהם חברות טובות אני כעת לקוח של בסטסרב אחלה חברה שרתים מעולים אין נפילות תמיכה נפלאה הכול טוב.. גם לומ אחלה חברה ואני מדבר על החברה עצמה לא על אנשים שרתים טובים אני הייתי מאוחסן בזמנו של מתן גיטא והייתה אחלה חברה ולבתניים שומעים טובות על החברה מבחינת מקצוענות bestserv.co.il לוקחת..
![]()
|