|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() הכל התחיל כיום בהיר ורגיל.
קבלתי הודעה לאייסיקיו, ממש שלא נמצא ברשימת אנשי הקשר שלי. אותו האדם, ששלח לי הודעה, קרא לעצמו 'יוסי כהן', בן 30, בעל חברת מחשבים א.ב. מחשבים בגבעתיים. הוא הציע לי עבודה פשוטה ומעניינת. נתתי לו מחיר, ואמרתי שאסיים את המערכת תוך שבועיים וחצי, בגלל עומס בתור הלקוחות. הוא לא התלהב, ואמר שמספיק לי 3 יום. אמרתי: בתמורה לכך שאתכנת לך את המערכת תוך 3 יום, תעלה את המחיר. הוא הסכים, והתחלתי לעבוד מסביב על השעון. יש לציין שהוא היה הלקוח הראשון שלי, ולכן, לא מיהרתי להחתים אותו על חוזה. עבדתי כמו חמור וישבתי על התחת 3 ימים. דחיתי כל הצעת עבודה בדרך, וכל לקוח. ביום האחרון לעבודתי, סיכמנו על העברה בנקאית. "יוסי", הודיע שאחיו, העביר את הכסף דרך הבנק. אני אמרתי לו, שאבדוק האם ההעברה התקבלה. כשביקשתי מאבי, שייבדוק האם העברה התקבלה, הוא אמר שלוקח להעברה להגיע כמה ימים. כשחזרתי למחשב, יוסי הראה לי את האתר שלו. www.leech.co.il. לתדהמתי ראיתי, כי המערכת שלי נמצאת שם! לא העברתי לו אותה... רק הצגתי לו אותה, בתוך השרת שלי. הוא הודה, שהוא פרץ לשרת, ולקח משם את המערכת בעצמו. לכן, הוא יישכור מתכנת שייסיים לו את העבודה, והוא שיקר לי, ולא ביצע העברה בנקאית(ובכל זה, הוא הודה). ברשותי מספר האייסיקיו של אותו האדם: 111141111 הכינוי שלו: TM<analist>TM בפעם האחרונה, הוא קרא לעצמו 'רועי איסי', וביקש מתכנת למשחק דפדפן. אנא, עזרו לי למנוע מקורבן נוסף, ליפול לידייו ![]() תודה על תשומת לבכם.
webIMPERIO.net Past. Builds the future ICQ: 336788730 MSNM: nahi_b@netvision.net.il Last edited by נחי; 22-06-06 at 22:45.. |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
פרץ?
פנה למשטרה. |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
איזה מניאקים יש בעולם=[
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אותו אדם נכנס אלי לאיסיקיו היום בערך בשעה 19:39 ושאל אם אני מתכנת, הוא אמר שיסכים לשלם לי עד 3500 ש"ח על תיכנות לאתרו, הוא אמר שקוראים לו אבי הרצוג והוא בן 28, בהתחלה התלהבתי כי 3500ש"ח לא בא ברגל, אמרתי לו שלפני העבודה הכסף צריך להיות אצלי, הוא אמר אין בעיה, ולאחר 20 דקות אמר ההעברה התבצעה, לא האמנתי בהתחלה ובדקתי את חשבון הבנק של הורי, אף לא שקל לא הוכנס לשם, מצטער על זה נחי.
הוסטסניון
|
עצה שלי ? פתח אתר למערכת שלך תעשה ממנה מערכת חינאמית .
מה יוצא לך מזה ? גם ככה לא תמכור את המערכת לפחות תדפוק את אותו בנאדם ![]() ואם יש לך לוגים תפנה למשטרה עם הIP . |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
הרבה נוכלים יש ברשת.... אני מקווה שלא תפגוש עוד כאלה!
|
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ודווקא הלקוח הראשון שלי.
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
תפרסם את המערכת, אולי מישהו ימצא בא חור אבטחה
![]() |